Akademiet For Utæmmet Kreativitet: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m wiki
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
'''Akademiet For Utæmmet Kreativitet''' også kendt som '''A.F.U.K.''' er et [[filosofi]]sk forum med interessefællesskab i den kreative proces. Skolen har eksisteret siden 80'erne og er i lighed med [[Forfatterskolen]] startet udenfor det etablerede uddannelses miljø. Akademiet For Utæmmet Kreativitet der tidligere var en del af [[Den Fri Ungdomsuddannelse]] består i dag af en række selvstændige skoler - dog fortsat med fælles adresse.
'''Akademiet For Utæmmet Kreativitet''' også kendt som '''A.F.U.K.''' er et [[filosofi]]sk forum med interessefællesskab i den kreative proces. Skolen har eksisteret siden 80'erne og er i lighed med [[Forfatterskolen]] startet udenfor det etablerede uddannelsesmiljø. Akademiet For Utæmmet Kreativitet, der tidligere var en del af [[Den Fri Ungdomsuddannelse]], består i dag af en række selvstændige skoler - dog fortsat med fælles adresse.


Akademiet For Utæmmet Kreativitet er ikke en fag specifik uddannelse og arbejder således ikke inden for bestemte kunstarter, men underviser i et bredt spektrum af de kunstneriske genrer, heriblandt billedkunst, skuespil, installationskunst, artisteri samt litteratur.
Akademiet For Utæmmet Kreativitet er ikke en fag specifikuddannelse, og arbejder således ikke inden for bestemte kunstarter, men underviser i et bredt spektrum af de kunstneriske genrer, heriblandt [[billedkunst]], [[skuespil]], [[installationskunst]], [[performancekunst|artisteri]] samt [[litteratur]].


Skolen ledes af [[Anne Sophie Bergmann Steen]]
Skolen ledes af [[Anne Sophie Bergmann Steen]].
I lighed med skuespillerskolerne, [[Det Kongelige Teaters balletskole]], [[Den Danske Filmskole]], Forfatterskolen og [[Det Kongelige Danske Kunstakademi]] hører Akademiet For Utæmmet Kreativitet ikke under [[Undervisningsministeriet]], men under [[Kulturministeriet]].
I lighed med skuespillerskolerne, [[Det Kongelige Teaters balletskole]], [[Den Danske Filmskole]], Forfatterskolen og [[Det Kongelige Danske Kunstakademi]] hører Akademiet For Utæmmet Kreativitet ikke under [[Undervisningsministeriet]], men under [[Kulturministeriet]].

Versionen fra 17. maj 2010, 22:20

Akademiet For Utæmmet Kreativitet også kendt som A.F.U.K. er et filosofisk forum med interessefællesskab i den kreative proces. Skolen har eksisteret siden 80'erne og er i lighed med Forfatterskolen startet udenfor det etablerede uddannelsesmiljø. Akademiet For Utæmmet Kreativitet, der tidligere var en del af Den Fri Ungdomsuddannelse, består i dag af en række selvstændige skoler - dog fortsat med fælles adresse.

Akademiet For Utæmmet Kreativitet er ikke en fag specifikuddannelse, og arbejder således ikke inden for bestemte kunstarter, men underviser i et bredt spektrum af de kunstneriske genrer, heriblandt billedkunst, skuespil, installationskunst, artisteri samt litteratur.

Skolen ledes af Anne Sophie Bergmann Steen.

I lighed med skuespillerskolerne, Det Kongelige Teaters balletskole, Den Danske Filmskole, Forfatterskolen og Det Kongelige Danske Kunstakademi hører Akademiet For Utæmmet Kreativitet ikke under Undervisningsministeriet, men under Kulturministeriet.

Eksterne henvisninger