Slaget ved Oudenarde: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Ghent -> Gent [link; "Ghent" er vistnok en engelsk specialitet]
m interwiki, histstub, kat, wiki, typo
Linje 1: Linje 1:
Slag 11/7 1708 i nærheden af den belgiske by [[Gent]] under [[Spanske Arvefølgekrig]] mellem en britisk-østrigsk hær under hertugen af [[Marlborough]] og [[Prins Eugen af Savoyen]] of en fransk hær under hertug Louis Joseph de Vendôme og hertugen af Bourgogne. Den allierede sejr forhindrede Frankrig at følge op på deres territoriale gevinster i de foregående 2 år.
'''Slaget ved Oudenarde''' fandt sted den [[11. juli]] [[1708]] i nærheden af den [[Belgien|belgiske]] by [[Gent]] under den [[Spanske Arvefølgekrig]] mellem en britisk-østrigsk hær under [[John Churchill|hertugen af Marlborough]] og [[Prins Eugen af Savoyen]] og en fransk hær under hertug [[Louis Joseph de Vendôme]] og [[hertugen af Bourgogne]]. Den allierede sejr forhindrede [[Frankrig]] i at følge op på sine territoriale gevinster fra de foregående 2 år.

{{histstub}}

[[Kategori:Landslag]]
[[Kategori:Belgien]]

[[en:Battle of Oudenarde]]

Versionen fra 3. nov. 2005, 23:22

Slaget ved Oudenarde fandt sted den 11. juli 1708 i nærheden af den belgiske by Gent under den Spanske Arvefølgekrig mellem en britisk-østrigsk hær under hertugen af Marlborough og Prins Eugen af Savoyen og en fransk hær under hertug Louis Joseph de Vendôme og hertugen af Bourgogne. Den allierede sejr forhindrede Frankrig i at følge op på sine territoriale gevinster fra de foregående 2 år.

HistorieSpire
Denne historieartikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.