Jens Vellev: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
No edit summary
mNo edit summary
Linje 1: Linje 1:
Jens Vellev (født 1945) er lektor ved [[Afdeling for Middelalder- og Renæssancearkæologi]], [[Aarhus Universitet]]. Han er tillige ejer af Forlaget [[Hikuin]].
Jens Vellev (født 1945) er lektor ved [[Afdeling for Middelalder- og Renæssancearkæologi]], [[Aarhus Universitet]]. Han er tillige ejer af Forlaget [[Hikuin]].


Jens Vellev blev født i [[Viborg]] i 1945, og påbegyndte i 1965 studier ved F[[orhistorisk Arkæologi]] ved [[Aarhus Universitet]]. I 1972 blev han blandt de første studerende i det nyoprettede fag Middelalderarkæologi. I 1979 blev kan cand.mag. samme sted på en afhandling om den [[romansk]]e [[Viborg Domkirke]].
Jens Vellev blev født i [[Viborg]] i 1945, og påbegyndte i 1965 studier ved [[Forhistorisk Arkæologi]] ved [[Aarhus Universitet]]. I 1972 blev han blandt de første studerende i det nyoprettede fag Middelalderarkæologi. I 1979 blev kan cand.mag. samme sted på en afhandling om den [[romansk]]e [[Viborg Domkirke]]. Han har udgivet mange artikler og bøger om middelalderarkæologiske emner, såsom romansk stenkunst, [[kirkearkæologi]], og [[renæssancen]]s [[salt]]produktion.

Versionen fra 10. jun. 2010, 19:17

Jens Vellev (født 1945) er lektor ved Afdeling for Middelalder- og Renæssancearkæologi, Aarhus Universitet. Han er tillige ejer af Forlaget Hikuin.

Jens Vellev blev født i Viborg i 1945, og påbegyndte i 1965 studier ved Forhistorisk Arkæologi ved Aarhus Universitet. I 1972 blev han blandt de første studerende i det nyoprettede fag Middelalderarkæologi. I 1979 blev kan cand.mag. samme sted på en afhandling om den romanske Viborg Domkirke. Han har udgivet mange artikler og bøger om middelalderarkæologiske emner, såsom romansk stenkunst, kirkearkæologi, og renæssancens saltproduktion.