Forskel mellem versioner af "Kim Magnusson"

Spring til navigation Spring til søgning
262 bytes fjernet ,  for 10 år siden
påstanden om skattefusk mangler troværdige kilder. er der virkelig blevet fældet en sådan dom ville også andre medier bringe nyheden
m (Bot: Fjerner sorteringsnøgle som allerede findes i FD)
(påstanden om skattefusk mangler troværdige kilder. er der virkelig blevet fældet en sådan dom ville også andre medier bringe nyheden)
 
Sammen med sin far [[Tivi Magnusson]] grundlagde han [[M&M Productions]], som han i 2003 forlod til fordel for en ledende stilling i [[Nordisk Film]], hvor han tillige blev formand for [[Producentforeningen]]. Efter en omstrukturering af ledelsesstrukturen i begyndelsen af 2009, stoppede han som direktør for Nordisk Film Production <ref>[http://politiken.dk/kultur/article635590.ece Politiken, 23. januar 2008, "Filmdirektør er i chok over fyring"]</ref> og i samme omgang som formand for Producentforeningen <ref>[http://www.pro-f.dk/sw23544.asp Producentforeningen, "Kim Magnusson ophører som formand for Producentforeningen"]</ref>.
 
I 2007 blev Kim Magnusson og [[Tivi Magnusson]] sammen dømt for "skattefusk for 1,1 millioner kroner via et fidusfirma på Bahamas"<ref>[http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article73522.ece Ekstra Bladet, 9. august 2007, "Oscar-vinder i skattefusk"]</ref>.
 
== Filmografi som producer eller producent (udvalg) ==
3.251

redigeringer

Navigationsmenu