Brugerdiskussion:Mathiaskh: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Nyt afsnit: →‎Nicisme
Mathiaskh (diskussion | bidrag)
Linje 34: Linje 34:
== Nicisme ==
== Nicisme ==


Hvorfor har du valgt at slette artiklen?
Hvorfor har du valgt at slette artiklen? {{skrev|EmilLau}}
:Hej EmilLau. Jeg slettede den fordi at jeg ikke så nogen encyklopædisk relevans i artiklen. En selv/nyoprettet levemåde af en 16-årig folkeskoleelev, der indså at den rette levemåde måtte være at være venlig og åben overfor alle, har næppe nogen relevans i en encyklopædi. Læs endvidere [[Wikipedia:Kriterier for artikler]]. --[[Bruger:Mathiaskh|Mathiaskh]] 30. jun 2010, 01:28 (CEST)

Versionen fra 30. jun. 2010, 01:28

Dette er Mathiaskhs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Mathiaskh.

Aktuel diskussion

Arkiver
123

Tidligere diskussioner

Vedr. sletning af FC Lugano

Hvorfor har du valgt at slette hele FC Lugano-artiklen frem for blot at gendanne til en tidligere version, hvor indholdet optræder på dansk? — Froztbyte 19. jun 2010, 20:57 (CEST)

Fordi at jeg ikke fik kigget historikken igennem, men jeg kan dog se, at artiklen nu er blevet genoprettet på dansk. --Mathiaskh 19. jun 2010, 21:12 (CEST)

Poul Nyrup Rasmussen

Er du socialdemokrat ???
At du fjerner afsnittet om mandens uforsvarlige kørsel kan vist alene betegnes som politisk censur. Mvh. Olle Munk

Wikipedia er ikke en ukritisk samling af alle mulige oplysninger, det skal have en vis notabilitet. Hvis han blev tvunget til at gå af eller lignende pga. fartbøden, hører det helt klart med. Ellers er det minimalt hvad den oplysning kan bruges til, uanset om man er socialdemokrat eller ej. --Med venlig hilsen Necessary Evil 22. jun 2010, 18:24 (CEST)

Jeg så ingen grund til at den oplysning skulle nævnes i artiklen (uddybning findes i det ovenstående) --Mathiaskh 23. jun 2010, 22:27 (CEST)

Aktuelle begivenheder

Hej subst:PAGENAME

Fint du tilføjer begivenheder til Skabelon:Forside Aktuelt men husk lige (som der står med store bogstaver) også at tilføje begivenheden til Skabelon:Aktuelle begivenheder 2010 ;) --Thomas 23. jun 2010, 18:39 (CEST)

Jep, det er noteret :-) --Mathiaskh 23. jun 2010, 22:27 (CEST)

e'tonysae

hej. hvorfor sletning af e'tonysae?Mpdk 29. jun 2010, 20:21 (CEST)

Hej Mpdk. Jeg slettede din artikel om E'tonysae, da jeg ikke kunne finde nogle kilder til at gruppen var notabel nok (læs i øvrigt Wikipedia:Kriterier for artikler) til at have sin egen artikel. Er de foreksempel kendt i bredere kredse, har de udgivet plader på et etableret selskab?
Læs endvidere velkomsten på din diskussionside. --Mathiaskh 29. jun 2010, 20:29 (CEST)

Nicisme

Hvorfor har du valgt at slette artiklen? (Skrev EmilLau (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej EmilLau. Jeg slettede den fordi at jeg ikke så nogen encyklopædisk relevans i artiklen. En selv/nyoprettet levemåde af en 16-årig folkeskoleelev, der indså at den rette levemåde måtte være at være venlig og åben overfor alle, har næppe nogen relevans i en encyklopædi. Læs endvidere Wikipedia:Kriterier for artikler. --Mathiaskh 30. jun 2010, 01:28 (CEST)