Wikipedia:Antag, at andre er i god tro: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
ingen redigeringsopsummering
m (robot Ændrer: ro:Wikipedia:Buna credință)
No edit summary
*Man kan fristes til et [[Wikipedia:Undgå personlige angreb|personligt angreb]], f.eks. en beskyldning mod andre om, at de lyver eller manipulerer. Hvis man foretager et personligt angreb på nogen, kan de forventes at miste tilliden til, at man selv er i god tro. Redigeringskrigen bliver værre. De kan forventes at reagere mere positivt, hvis man stilfærdigt retter deres fejl. (Dette gælder også, hvis man selv rent faktisk tror, at modparten bevidst har manipuleret.)
*Man kan glemme [[Wikipedia:Skriv Wikipedia fra et neutralt synspunkt|Wikipedias neutralitetsprincip]]. Idealet er at gøre artikler acceptable for alle. Hver gang man gendanner en artikel til en tidligere udgave i stedet for at revidere en fordomsfuld ændring, er det et nederlag for neutraliteten, uanset hvor uhyrlig ændringen var. Hvis ikke der er tale om rent hærværk, er det bedre at overveje, hvorfor den anden part anså den tidligere udgave af artiklen for at være forkert. Prøv så om muligt at indbygge vedkommendes pointe, men på en måde, som du selv anser for at være neutral. Hvis begge sider fortsætter på denne måde, vil de til sidst mødes i en formulering, der er i hvert fald nogenlunde neutral.
 
Jeg har meldt mig ind i Wikipedia som "Bjørnen". Jeg vil gerne melde mig ud igen.
Jeg forventede, at andre var i god tro, når de skrev noget ind. Jeg har imidlertid oplevet, flere gange gennem tiderne, at officelle Wikipedianere gennem tiderne optrådte som bedre vidende, det er helt fint for Wikipedia, men ? her står jeg af.
Med venlig hilsen fra en tidligere Wikipedianer
Bjørnen
 
 
 
 
[[Kategori:Wikipedia]]
Anonym bruger

Navigationsmenu