Tue og Rikke får en lille, fredelig lejlighed: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
No edit summary
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
'''Tue og Rikke får en lille, fredelig lejlighed''' er det første afsnit fra første sæson af den danske tv-serie [[Huset på Christianshavn]]. Den blev vist første gang i [[1970]]. Afsnittet er instrueret af [[Ebbe Langberg]] og skrevet af [[Leif Panduro]].
'''Tue og Rikke får en lille pik , fredelig lejlighed''' er det første afsnit fra første sæson af den danske tv-serie [[Huset på Christianshavn]]. Den blev vist første gang i [[1970]]. Afsnittet er instrueret af [[Ebbe Langberg]] og skrevet af [[Leif Panduro]].


==Resumé==
==Resumé==
Linje 9: Linje 9:
* [[Poul Reichhardt]]
* [[Poul Reichhardt]]
* [[Helle Virkner]]
* [[Helle Virkner]]
* [[Jes Holtsø]] pik
* [[Jes Holtsø]]
* [[Paul Hagen]]
* [[Paul Hagen]]
* [[Lis Løwert]]
* [[Lis Løwert]]

Versionen fra 31. aug. 2010, 10:50

Tue og Rikke får en lille pik , fredelig lejlighed er det første afsnit fra første sæson af den danske tv-serie Huset på Christianshavn. Den blev vist første gang i 1970. Afsnittet er instrueret af Ebbe Langberg og skrevet af Leif Panduro.

Resumé

Huset på Christianshavn får det unge par Tue og Rikke som deres nye beboere på kvisten. Flyttemand Olsen (Poul Reichhardt) hjælper dem med at bære deres kuffert op på kvisten, Flyttemand Olsen bliver dog forundret da han får af vide at den kun indeholder bøger og ingen øl. På kvisten har Tue og Rikke svært ved at være sammen alene, fordi at de hele tiden får uventet besøg.

Medvirkende