Nilkrokodille: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
No edit summary
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
{{udentaxo}}
[[Fil:Nile Crocodile Side View 2620px.jpg|thumb|Nilkrokodille]]
[[Fil:Nile Crocodile Side View 2620px.jpg|thumb|Nilkrokodille]]
'''Nilkrokodille''' (Crocodylus niloticus) er en af 4 arter i Afrika, og den næststørste af krokodillearterne. Nilkrokodillen kan findes udover det meste af [[Afrika]] syd for [[Sahara]], og på øen [[Madagaskar]]. Nilkrokodillen kan, og gør det undertiden, nemt fange og spise et menneske. Selvom den ikke længere som art er truet af udryddelse er bestanden i mange lande i fare for at forsvinde.
'''Nilkrokodille''' (Crocodylus niloticus) er en af 4 arter i Afrika, og den næststørste af krokodillearterne. Nilkrokodillen findes udover det meste af [[Afrika]] syd for [[Sahara]], og på øen [[Madagaskar]]. Nilkrokodillen kan blive op til 5,5 meter lang og veje 500 kg, De største eksemplarer er blevet målt i [[Tanzania]] og var 6,45 m lang og vejede 1090 kg.


{{dyrstub}}
{{dyrstub}}

Versionen fra 19. sep. 2010, 19:18

Nilkrokodille

Nilkrokodille (Crocodylus niloticus) er en af 4 arter i Afrika, og den næststørste af krokodillearterne. Nilkrokodillen findes udover det meste af Afrika syd for Sahara, og på øen Madagaskar. Nilkrokodillen kan blive op til 5,5 meter lang og veje 500 kg, De største eksemplarer er blevet målt i Tanzania og var 6,45 m lang og vejede 1090 kg.

DyrSpire
Denne artikel om dyr er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.