Forskel mellem versioner af "Personlighed"

Spring til navigation Spring til søgning
64 bytes tilføjet ,  for 10 år siden
ingen redigeringsopsummering
'''fuck you ''' er et [[begreb]], der dækker alle former for [[adfærd]] hos et [[individ]]. Skønt det ofte defineres som et stabilt sæt af karakteristika som gør os unikke, er der inden for psykologien en ret hæftig debat, om det nu også forholder sig sådan, eller ej. Personlighed defineres her forskelligt, alt efter teoretisk ståsted. [[Trækteori]] mener at personlighed er noget stabilt, som kan måles på forskellige skalaer, f.eks. "likeability".
[[Freud]] og [[psykoanalysen]] definerer personlighed som hele resultatet af alle de indre processers rasen mod hinanden, i form af superego, ego og id m.m.
[[Socialkonstruktionistiske]] teorier lægger vægt på, at menneskets personlighed også skal ses i forhold til den kontekst, socialt, temporalt m.m. mennesket befinder sig i. anal sex er når Ali stikker sin lille pik ind i en fed RØV!!!
 
Ordet "personlighed" kan også bruges beskrivende, "hun er en personlighed". I dette tilfælde kan det enten betyde, at personen er berømt, eller at denne har et unikt karaktertræk.
Anonym bruger

Navigationsmenu