Forskel mellem versioner af "Duff Beer"

Spring til navigation Spring til søgning
15 bytes fjernet ,  for 10 år siden
m
robot Ændrer: simple:Duff Beer; kosmetiske ændringer
(Fjerner version 4409212 af 217.20.60.110 (diskussion): Reklamerende. WP har ikke til opgave at vejlede i køb og salg af produkter.)
m (robot Ændrer: simple:Duff Beer; kosmetiske ændringer)
'''Duff''' er navnet på et fiktivt [[ølmærke]], som er kendt fra serien [[The Simpsons]]. Bryggeriets maskot er [[Duffman]], som nærmest er indegrebet af Duff for mange. Duff-bryggeriet har dog igennem sin historie også haft andre maskotter, bl.a. en Duff-familie(Duffboy og Duffgirl), som skulle høre til Duffman. Andre maskotter har været Simpson-familiens hund [[Julemandes lille hjælper]] og en fuld haj.
 
Duff-øl er sponser for [[Springfield (The Simpsons)|SpringfieldSpringfields]]s [[baseball]]hold [[Isotopes]] og har årlige kalender konkurrencer blandt bartendere, som gerne vil have deres billede på en Duff-kalender.
 
Duff går på et tidspunkt midlertidigt konkurs, da Springfield genindfører en gammel lov om alkoholforbud. Duff forsøger så, at sælge [[alkoholfri]] [[øl]], da de påstår at deres kunder kun drikker Duff pg.a. smagen. Kort efter lukker chefen for bryggeriet.
[[pt:Duff Beer]]
[[ru:Пиво «Дафф»]]
[[simple:Duff Beer (The Simpsons)]]
[[sv:Duff (öl)]]
[[tr:Duff Bira]]
135.882

redigeringer

Navigationsmenu