Sonic the Hedgehog: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Gendannelse til seneste version ved Sir48, fjerner ændringer fra 62.243.239.178 (diskussion | bidrag)
Linje 5: Linje 5:


== Spillets handling ==
== Spillets handling ==
Sonic er et sadistisk lille piksvin der slikker på pikke mænd

I spillet må Sonic forhindre Doctor Ivo Robotnik (Doctor [[Eggman]] i Japan) i at få fat i kaos[[smaragd]]erne i sit forsøg på at få herredømmet over Mobius.
I spillet må Sonic forhindre Doctor Ivo Robotnik (Doctor [[Eggman]] i Japan) i at få fat i kaos[[smaragd]]erne i sit forsøg på at få herredømmet over Mobius.
Der fandtes også en version af Sonic the Hedgehog startet til [[Sega Master System]] og ''Game Gear'', der fulgte designet fra Megadrive-versionen, dog med nogle forskellige zoner og et level-kort.
Der fandtes også en version af Sonic the Hedgehog startet til [[Sega Master System]] og ''Game Gear'', der fulgte designet fra Megadrive-versionen, dog med nogle forskellige zoner og et level-kort.

Versionen fra 14. nov. 2010, 05:07

Sonic the Hedgehog (pindsvinet Sonic) er hovedpersonen i en række computerspil udviklet af spilproducenten Sonic Team der er en underafdeling af Sega Enterprise. Det første spil med spilfiguren Sonic udkom til Mega Drive/Genesis den 23. juni 1991 i USA, dagen efter i Europa og i en lettere revideret udgave i Japan den 26. juli 1991. En af de mere synlige forskelle er, at skyerne i den japanske udgave af Green Hill Zone bevæger sig, i modsætning til de europæiske og amerikanske versioner hvor de ikke gør. Siden har Sonic desuden optrådt i tegnefilm, tegneserier og bøger.

Sonic er et blåt pindsvin som har evnen til at løbe meget hurtigt og overskride lydmuren. Han siges at være Segas svar på Mario. Sonic er skabt af Yuji Naka, den japanske producer og leder af Sonic Team.

Spillets handling

Sonic er et sadistisk lille piksvin der slikker på pikke mænd I spillet må Sonic forhindre Doctor Ivo Robotnik (Doctor Eggman i Japan) i at få fat i kaossmaragderne i sit forsøg på at få herredømmet over Mobius. Der fandtes også en version af Sonic the Hedgehog startet til Sega Master System og Game Gear, der fulgte designet fra Megadrive-versionen, dog med nogle forskellige zoner og et level-kort. Skurken Doctor Eggman, har altid haft det navn i de japanske titlerne, men i de europæiske og amerikanske versioner er han blevet omdøbt til Doctor Ivo Robotnik. Det har ikke været sådan i Sonic Adventure, hvor navnet er forandret til Doctor Eggman. Selv om Genesis-versionen var ekstremt populær i USA, fik Sonic the Hedgehog kun dårlig respons i Japan. Sonic blev ikke populær der før Sonic Jam. Alle tre versioner (amerikansk, europæisk/japansk original og 2.0) er tilgængelige på Sonic Mega Collection.

Sonic møder mange venner i løbet af sine spil og serier, heriblandt:

Super Sonic

De 7 Kaos Smaragder.

Super Sonic er super-formen af Sonic the Hedgehog. Når Sonic har alle 7 Kaos Smaragderne, kan han transformere sig til Super Sonic. Super Sonic er gylden og Piggene går opad. Desuden bliver han øjne røde. Super formene i Sonic universet liger meget Super Sayajinerne i Dragon Ball Z.

I Sonic 3 & Knuckles kan formen Hyper Sonic opnås. Efter at have samlet alle 7 Kaos Smaragder kan man samle 7 Super Smaragder (kan forvæskles med Master Smaragden). Hyper Sonic lyser på stift i alle smaragdernes farver. Desuden er Hyper Sonic så hurtig at to figure vises på skærmen. Hyper Sonic kan også lave et specielt dobblet hop som dræber alle fjender på skærmen.

Dark Super Sonic, som fansene kalder ham, er en speciel form for Super Sonic, hvor Sonic bruger Kaos Smaragdernes negative side til at opnå stærkere kræfter end Super Sonic. Dark Super Sonic er kun med i et afsnit af Sonic X, og er ikke med i nogle spil.

Spil

Se Sonic the Hedgehog spil

Wikimedia Commons har medier relateret til: