Under Al Kritik: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m →‎Musikere: Flertydig linkrettelse (Bas) ved brug af AWB
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
'''Under Al Kritik''' er et dansk [[Punk|hardcorepunk]] band, lokaliseret i Odense. De har eksisteret siden 2002, hvor de blev dannet i den lille østfynske by [[Herrested]]. Deres musik er inspireret både af tidlig dansk hardcore, men også af tidlig [[thrash]]. I modsætning til mange andre danske bands af samme genre, er deres tekst univers meget præget af psykiske aspekter, som man blandt andet tidligere har set hos bands såsom [[Black Flag]] m.fl.
'''Under Al Kritik''' er et dansk [[Punk|hardcorepunk]] band, lokaliseret i Odense. De har eksisterede fra 2002, hvor de blev dannet i den lille østfynske by [[Herrested]]. Deres musik er inspireret både af tidlig dansk hardcore, men også af tidlig [[thrash]]. I modsætning til mange andre danske bands af samme genre, er deres tekst univers meget præget af psykiske aspekter, som man blandt andet tidligere har set hos bands såsom [[Black Flag]] m.fl.
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
Under Al Kritik har siden 2004 været et meget aktivt live band, og har spillet en masse forskellige steder i både ind og udland.
Under Al Kritik har siden 2004 været et meget aktivt live band, og har spillet en masse forskellige steder i både ind og udland.
Den 28. August, 2010 spillede bandet deres sidste show.



== Musikere ==
== Musikere ==

Versionen fra 24. jan. 2011, 17:30

Under Al Kritik er et dansk hardcorepunk band, lokaliseret i Odense. De har eksisterede fra 2002, hvor de blev dannet i den lille østfynske by Herrested. Deres musik er inspireret både af tidlig dansk hardcore, men også af tidlig thrash. I modsætning til mange andre danske bands af samme genre, er deres tekst univers meget præget af psykiske aspekter, som man blandt andet tidligere har set hos bands såsom Black Flag m.fl.

Under Al Kritik har siden 2004 været et meget aktivt live band, og har spillet en masse forskellige steder i både ind og udland. Den 28. August, 2010 spillede bandet deres sidste show.


Musikere

Discografi

  • Hold Kæft! (Exploding Records 2006)
  • Live i Den Grå Hal (Exploding Records 2007)
  • Insomnia EP (Exploding Records/Mastermind Records 2008 + Sorry State Records 2009)
  • Under Al Kritik (Bad Hair Life Records 2009)

Plus adskillelige andre bootlegs mm.

Ekstern kilde/henvisning