GAME København: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
No edit summary
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
StreetMekka er en indendørs gadeidrætsfacilitet med 2.240 m2 asfalt til [[gadeidræt]]. Faciliteten åbnede 16. oktober 2010. Blandt disciplinerne der tilbydes er [[streetbasket]], hiphop dans, [[breakdance]] og [[parkour]]. Derudover er der også en [[DJ]]-skole og en [[Street art|street art]] skole, hvor man kan gå på forskellige hold. [[Københavns Kommune|Københavns Kommunes]] og [[Lokale- og Anlægsfonden]] har finansieret etableringen af StreetMekka. Den daglige drift er ligeledes finansieret af Københavns Kommune og varetages af non-profit organisationen [[GAM3]].
StreetMekka er en indendørs gadeidrætsfacilitet med 2.240 m2 asfalt til [[gadeidræt]]. Faciliteten åbnede 16. oktober 2010 på Enghavevej i København. Blandt disciplinerne der tilbydes er [[streetbasket]], hiphop dans, [[breakdance]] og [[parkour]]. Derudover er der også en [[DJ]]-skole og en [[Street art|street art]] skole, hvor man kan gå på forskellige hold. [[Københavns Kommune|Københavns Kommunes]] og [[Lokale- og Anlægsfonden]] har finansieret etableringen af StreetMekka. Den daglige drift er ligeledes finansieret af Københavns Kommune og varetages af non-profit organisationen [[GAM3]].


[http://streetmekka.dk Læs mere om StreetMekka]
[http://streetmekka.dk Læs mere om StreetMekka]

Versionen fra 8. feb. 2011, 22:47

StreetMekka er en indendørs gadeidrætsfacilitet med 2.240 m2 asfalt til gadeidræt. Faciliteten åbnede 16. oktober 2010 på Enghavevej i København. Blandt disciplinerne der tilbydes er streetbasket, hiphop dans, breakdance og parkour. Derudover er der også en DJ-skole og en street art skole, hvor man kan gå på forskellige hold. Københavns Kommunes og Lokale- og Anlægsfonden har finansieret etableringen af StreetMekka. Den daglige drift er ligeledes finansieret af Københavns Kommune og varetages af non-profit organisationen GAM3.

Læs mere om StreetMekka