Brugerdiskussion:Lars Helbo: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Nyt afsnit: →‎Pastorater
m Retter signatur efter anmodning
Linje 155: Linje 155:


Da uploader ikke er den samme som fotograf/rettighedshaver, vil jeg gerne bede om en nærmere uddybning af tilladelsen til brug af dette billede. mvh [[Bruger:Christian Giersing|Christian Giersing]] ([[Brugerdiskussion:Christian Giersing|diskussion]] • [[Speciel:Contributions/Christian Giersing|bidrag]] • [[Speciel:E-Mail/Christian Giersing|e-mail]]) 6. maj 2009, 10:57 (CEST)
Da uploader ikke er den samme som fotograf/rettighedshaver, vil jeg gerne bede om en nærmere uddybning af tilladelsen til brug af dette billede. mvh [[Bruger:Christian Giersing|Christian Giersing]] ([[Brugerdiskussion:Christian Giersing|diskussion]] • [[Speciel:Contributions/Christian Giersing|bidrag]] • [[Speciel:E-Mail/Christian Giersing|e-mail]]) 6. maj 2009, 10:57 (CEST)
: Samme gælder for alle sognekortene fra Sven-Erik Christiansen. Hans tilladelse omfatter kun brug på Wikipedia, se: http://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia-diskussion:Kilder/Arkiv1#vedr._Sognekort. Er det muligt at kontakte Sven-Erik for at få udvidet tilladelsen til frit brug i og udenfor Wikipedia? Ellers bliver vi desværre nok nødt til at slette dem, da tilladelsen ikke er tilstrækkelig fri. Jeg håber! [[Bruger:Nillerdk|Nils Emil]] 24. maj 2009, 16:26 (CEST)
: Samme gælder for alle sognekortene fra Sven-Erik Christiansen. Hans tilladelse omfatter kun brug på Wikipedia, se: http://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia-diskussion:Kilder/Arkiv1#vedr._Sognekort. Er det muligt at kontakte Sven-Erik for at få udvidet tilladelsen til frit brug i og udenfor Wikipedia? Ellers bliver vi desværre nok nødt til at slette dem, da tilladelsen ikke er tilstrækkelig fri. Jeg håber! [[Bruger:Nillerdk]] 24. maj 2009, 16:26 (CEST)


== [[Hviding Herred]] ==
== [[Hviding Herred]] ==

Versionen fra 28. feb. 2011, 19:50

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 20. jul 2005 kl. 08:30 (CEST)


Husk lige at bruge beskrivelsesfeltet, når du redigerer artikler og diskussionssider.--Heelgrasper 21. jul 2005 kl. 22:58 (CEST)


Hej Lars, Glimrende artikel om dansk indfødsret. Gider du tage et kig på Statsborgerskab, som jeg oprettede efter at have læst dansk indfødsret? Bl.a. ville det være fint at få lidt mere ind om hvad statsborgerskabet betyder nationalt og internatonalt (dvs. hvilke rettigheder det giver). --Martin 26. jul 2005 kl. 00:12 (CEST)

Re: Folketaellinger

Jeg kendte ikke til de nyere folketaellinger, og var maaske lidt uklar i min formulering deraf paa den Engelske wiki. Dem vil jeg tilfoeje snarest.

1700/1 folketaellingen har jeg fra [1]. Jeg ved ikke om det helt er hvad vi vil kalde en folketaelling paa Dansk, men den passer meget godt med den Engelske definition.

Kort over amter og herreder

Hej Lars, det er nogle rigtigt flotte kort, du har lagt op på det sidste. Ét lille spørgsmål i den forbindelse: Hvorfor lægger du dem op her og ikke på Commons? Man skulle da tro, det er den slags kort, der tillige kunne bruges i nogle af de andre sprogudgaver... --Twid 19. aug 2005 kl. 21:07 (CEST)

Jeg er lidt i tvivl om rettighederne. Til commons skal det vel helst være PD, og det skal jeg lige først have afklaret, om det er i orden med kortene her. Jeg tror det nok, men skal lige have spurgt en ekstra gang Lars Helbo
Hvis det er kortene fra DIS-danmark har Svend-Erik Christiansen givet tilladelse ( se: Wikipedia_diskussion:Kilder#vedr._Sognekort), og GFDL-licensen er også OK på Commons - vh. Nico 19. aug 2005 kl. 23:19 (CEST)

Nagelfar

Hej Lars!

Du skriver i din flyttetekst at "Der findes et band af samme navn, derfor skal artiklen være flertydig", men det er ikke nødvendigvis rigtigt. Hvis nu det mytologiske skib er det, som folk primært forventer at finde, når de slår op på Nagelfar, skal de jo ikke lande på en flertydig-side. --Palnatoke 29. aug 2005 kl. 09:51 (CEST)

OK. I dette tilfælde tror jeg dog, at det bør være flertydigt. Søgning på Google giver flest henvisninger til bandet (der er ist endda flere); men den mytologiske betydnng er jo den oprindelige og sikkert også den mest vedvarende. Lars Helbo
Enig med Palnatoke. Artiklen om skibet før flyttes tilbage og forsynes med en {{harflertydig3}}. Google er næppe være repræsentativ på dette område. --Sir48 (Thyge) 29. aug 2005 kl. 10:05 (CEST)
Det kan da godt vær, men hvordan gør man så det? Lars Helbo
Nu findes Nagelfar som en redirect, så kun en administrator kan flytte den tilbage. Med derefter indsættes {{harflertydig3|Nagelfar i nordisk mytologi.|Nagelfar (band)}} foroven i artiklend, hvilket giver følgende resultat:
Denne artikel omhandler Nagelfar i nordisk mytologi.. Opslagsordet har også en anden betydning, se Nagelfar (band).
Man kan sagtens rette en redicect, eksempel Ret teleskop. Man skal bare rette en vilkårlig side, og så ændre url'en til det emne man vil rette.--Per Abrahamsen 29. aug 2005 kl. 10:50 (CEST)
Man kan ikke FLYTTE til en eksisterende side --Sir48 (Thyge) 29. aug 2005 kl. 11:14 (CEST)
Tja, jo, man kan flytte en side til en eksisterende side, hvis denne er en redirect til den side, man flytter.--Heelgrasper 29. aug 2005 kl. 23:50 (CEST)
Ja, det er jo en lille undtagelse. I det aktuelle tilfælde skrev jeg dog forkert. Der er tale om en flertydig. --Sir48 (Thyge) 30. aug 2005 kl. 00:40 (CEST)

Hej Lars,

Tak for din indsats med artiklen om tosprogethed. Den sætter en god standard for behandling af den slags ømtålelige emner.

Mvh. --Sten Porse 26. sep 2005 kl. 18:09 (CEST)

Det var så lidt - når der findes en god artikel på udenlandsk, er det jo nemt nok Lars Helbo

Balkankrigene

Hej Lars

Tak fordi du var vågen jeg har rettet fejlen. Man kan godt lave lidt ravage i det når man har for mange jern i ilden.

mvh Bobby 30. okt 2005 kl. 22:49 (CET)

Bevaringsværdige skibe

Hej Lars!

Jeg kan se at du har oprettet en Kategori:Bevaringsværdige skibe, 19. oktober 2005, men du har vist ikke fået gemt kategorien?

Med venlig hilsen

Ultraman 31. okt 2005 kl. 10:47 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 01:31 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 03:55 (CET)

Gratitude

Thankyou very much Lars Helbo for your help in translating this article into the Danish language. I am very grateful. May God bless you and may you prosper! (I should of thanked you last year in September)

Best regards --Joseph, 07:45 tirsdag 25 april 2006 (UTC)

Tvivlsomme licenser

Billede:Julemærke-1927.jpg Billede:Julemærke-1904.jpg Billede:Aarhus-Universitet-1944.jpg

Ovenstående billeder er lagt op som GFDL, hvilket virker tvivlsomt. Du bedes redegøre for, hvor billederne stammer fra, samt dokumentere, hvorfor de er GFDL. I modsat fald vil de blive slettede om minimum syv dage. --|EPO| 12. jul 2006 kl. 23:09 (CEST)

Du har lagt dette billede op med angivelse af en anden person som fotograf, men uden dokumentation for tilladelse fra denne. Dermed er licensangivelsen ugyldig og billedet er indstillet til sletning. --|EPO| 17. jul 2008, 08:13 (CEST)

Der er sået tvivl om rigtigheden af licensangivelsen for filen Billede:Sall-Forsamlingshus.jpg!

Rettighedshaveren og kilden skal angives, og tilladelsen til brug under den angivne licens skal angives.
Hvis der ikke sker afklaring inden to uger slettes den.

Se også Wikipedia:Procedure for billeder med tvivlsom licens.


Du har lagt ovenstående billede op og angivet Louise Helbo (din kone/søster/mor/datter?) som fotograf. Der mangler dokumentation for tilladelse fra hende, hvor hun bekræfter tilladelsen + at hun forstår konsekvenserne. Christian Giersing (Skriv til mig her...) 6. feb 2009, 18:14 (CET)

Jeg har fået en tilfredsstillende forklaring pr. mail, som jeg har gengivet på billedesiden. --MGA73 17. feb 2009, 17:47 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen kilde, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum 14 dage, hvis ikke du angiver kilden.

Med venlig hilsen Christian Giersing (Skriv til mig her...) 22. feb 2009, 07:56 (CET)

Der er sået tvivl om rigtigheden eller tilstrækkeligheden af licensangivelsen for filen Billede:Sall kirke.jpg!

Rettighedshaveren og kilden skal angives, og tilladelsen til brug under den angivne licens skal angives.
Hvis der ikke sker afklaring inden to uger slettes den.

Se også Wikipedia:Procedure for billeder med tvivlsom licens.


Der er ikke angivet nogen oplysninger om kilde, rettighedshaver m.v. Uden disse er {{PD}}-licensen ikke gyldig. Christian Giersing (diskussion • bidrag • e-mail) 21. apr 2009, 18:33 (CEST)

Der er sået tvivl om rigtigheden eller tilstrækkeligheden af licensangivelsen for filen Fil:Frøs-Herred.png!

Rettighedshaveren og kilden skal angives, og tilladelsen til brug under den angivne licens skal angives.
Hvis der ikke sker afklaring inden to uger slettes den.

Se også Wikipedia:Procedure for billeder med tvivlsom licens.


Da uploader ikke er den samme som fotograf/rettighedshaver, vil jeg gerne bede om en nærmere uddybning af tilladelsen til brug af dette billede. mvh Christian Giersing (diskussion • bidrag • e-mail) 6. maj 2009, 10:57 (CEST)[svar]

Samme gælder for alle sognekortene fra Sven-Erik Christiansen. Hans tilladelse omfatter kun brug på Wikipedia, se: http://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia-diskussion:Kilder/Arkiv1#vedr._Sognekort. Er det muligt at kontakte Sven-Erik for at få udvidet tilladelsen til frit brug i og udenfor Wikipedia? Ellers bliver vi desværre nok nødt til at slette dem, da tilladelsen ikke er tilstrækkelig fri. Jeg håber! Bruger:Nillerdk 24. maj 2009, 16:26 (CEST)[svar]

Jeg mener du og også Johannes Steenstrup er fejl på den med oplysningen, at Hviding Herred i middelalderen lå i Ellum Syssel, for Hviding Herred og Vidding Herred må ikke forveksles, da de lå vidt forskellige steder. Pinligt!

Området som 1920 fik navnet Hviding Herred må i middelalderen have heddet noget andet, muligvis Ribe Herred, og lå efter mit bedste gæt i Barvid Syssel.

--Ribe 29. dec 2009, 14:18 (CET)

Pastorater

Hej Lars. Al ære værd, at du oprettede artikler om pastoraterne på din hjemegn i den nuværende Favrskov Kommune. Har du mulighed (læs: tid) til at opdatere dem, der er sket temmelig meget siden da. Preben Gøssing: --Kort til kirken 6. dec 2010, 11:49 (CET)