Brugerdiskussion:193.162.48.219: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
No edit summary
No edit summary
Linje 26: Linje 26:


Pixi Uno foreslog at jeg kunne oprette en profil med mit eget brugernavn hvis jeg fortsat kunne have mulighed for at redigere på wikipedia. Jeg rettede mig efter rådet og oprettede en profil under brugernavnet "dampbarn", til ingen verdens nytte.
Pixi Uno foreslog at jeg kunne oprette en profil med mit eget brugernavn hvis jeg fortsat kunne have mulighed for at redigere på wikipedia. Jeg rettede mig efter rådet og oprettede en profil under brugernavnet "dampbarn", til ingen verdens nytte.
Sagen er den at en anden administrator ved navn Palnatoke tror at jeg er en "sokkeedukke" som dækker over en bruger ved navn "Konnex". Det er ikke tilfældet, jeg aner ikke hvem "Konnex" er.[[Speciel:Bidrag/193.162.48.219|193.162.48.219]] 23. mar 2011, 15:20 (CET)
Sagen er den at en anden administrator ved navn Palnatoke tror at jeg er en "sokkeedukke" som dækker over en bruger ved navn "Konnex". Det er ikke tilfældet, jeg aner ikke hvem "Konnex" er.[[Speciel:Bidrag/193.162.48.219|193.162.48.219]] 23. mar 2011, 15:20 (CET)~

Jeg har iøvrigt en tilføjelse: Det er åbenbart et problem, at en række brugere misbruger at der er tale om en offentlig computer, i dette tilfælde på Køge Bibliotek. Kan der så ikke indføres en generel politik om, at det under alle omstændigheder vil være umuligt at redigere fra en offentlig computer, så man som i mit tilfælde undgår at blive mistænkt for at være "sokkedukke" eller andet. Det betyder dog at jeg ikke vil have mulighed for overhovedet at kunne redigere, da jeg ikke har en personlig computer og ikke har tænkt mig at anskaffe en, men det må jeg jo leve med.[[Speciel:Bidrag/193.162.48.219|193.162.48.219]] 23. mar 2011, 15:32 (CET)

Versionen fra 23. mar. 2011, 16:32

Bemærk,
at denne IP-adresse, 193.162.48.219, er registreret til Køge Kommune og er delt af flere brugere. Kommentarer, der efterlades på denne side, kan blive modtaget af andre brugere af denne IP og vil derfor for dem virke irrelevante. Man skal være opmærksom, hvis man blokerer denne IP eller gendanner ændringer uden at kontrollere disse ændringer først. Hvis du er en ikke-registreret bruger, der bruger Wikipedia fra denne adresse, så skyldes det ikke, at denne adresse er lig din computers adresse. I mange tilfælde vil det være adressen på en proxyserver, som står for kommunikationen mellem din browser og denne server. Sådanne proxier kan være delt af et utal af brugere, modsat de noget mindre antal brugere, der bruger den enkelte computer. Hvis irrelevante kommentarer på denne side generer dig, så kan du undgå dem ved simpelthen at oprette en brugerkonto til dig selv.
Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, 193.162.48.219!
Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere (se også den ultrakorte redigeringsvejledning), og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Det er en god ide at finde dig et brugernavn og logge på. Det vil give dig nogle flere muligheder i menuen. Bl.a. vil du få adgang til at lægge filer op. Det giver også et bedre overblik for os alle på siden med de seneste ændringer.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, og hvordan artikler skal se ud.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 29. jun 2009, 16:50 (CEST)

En tak og en opfordring

Hej, og tak for dine indbyggertal-opdateringer. Det kunne være meget smart at oprette en konto. Det giver lidt bedre overblik, og du vil desuden få flere funktioner. :-) --Masz () 29. jun 2009, 16:30 (CEST)

Jeg gentager opfordringen igen. Selvfølgelig er det ikke obligatorisk at oprette en bruger, men du får mange sjove funktioner. --Masz () 2. jul 2009, 17:31 (CEST)
Du skal da lige have nok en opfordring til at registrere dig som bruger. Det gør livet på Wikipedia lettere for både dig os os andre - og så kunne det være hyggeligt at lære dig bedre at kende. Mvh. --Medic (Lindblad) 8. dec 2010, 14:52 (CET)

Blokeret

Jeg kan se at min adgang til at redigere i wikipedia er blokeret af Palnatoke. Jeg forstår ikke helt begrundelsen. Det kan muligvis skyldes at PCeren er offentlig og derfor kan bruges af andre. Med hensyn til at oprette en egen brugerkonto, så kan det ikke lade sig gøre, fordi jeg ikke har og af forskellige årsager ikke har lyst til at oprette en e-mail adresse.193.162.48.219 26. okt 2009, 17:56 (CET)

Din adgang er blokeret, da der fra din IP-adresse kom denne redigering. Jeg forstår redigeringsbeskrivelsen som at Bruger:Konnex forsøger at omgå blokeringen. Derfor er din blokering af samme længde som Konnex'. --Palnatoke 26. okt 2009, 19:03 (CET)

Og nu er du igen blokeret med samme varighed som Konnex, fordi du er Konnex. --Palnatoke 6. jan 2010, 23:50 (CET)

Nej, Palnatoke - denne PC eller IP-adresse er offentlig.193.162.48.219 22. jul 2010, 13:48 (CEST)

Amter og kirker

Dine rettelser af amterne i nogle kirkeartikler er desværre ikke helt korrekt. De amter, som kirkeartiklerne kategoriseres under er den, som eksisterede i Danmark før 1808. Dette står beskrevet i kategorierne. F.eks. lå Karise Kirke ganske rigtigt ikke i Roskilde Amt. Men det var nu heller ikke Storstrøms Amt - det var Præstø Amt. Denne inddeling kan godt virke mystisk ved første øjekast - specielt, når der er sammenfaldende navne (f.eks. Roskilde Amt, Københavns Amt). Jeg har rettet artiklerne igen.

Ellers bare klø løs, hvis du finder fejl i andre artikler. Og hvis du er i tvivl om noget, kan du altid stille et spørgsmål på enten artiklens diskussionsside eller på Hjælp:Nybegynderforum. --|EPO| COM: 21. jan 2011, 15:58 (CET)

Blokering

Pixi Uno har blokeret for adgangen til at redigere p.g.a. gentagent hærværk. Men han undlader at komme ved et konkret eksempel på hærværk. Jeg kan ikke umiddelbart se at jeg har begået hærværk.193.162.48.219 16. feb 2011, 17:10 (CET)

Der er blevet oprettet en artikel med navnet "Johan Rabaeus", som indeholdte en tekst som jeg ikke vil gentage her. Du kan oprette en profil med dit eget brugernavn, og du vil fortsat kunne redigere på Wikipedia. Den ip-adresse du benytter er ejet af Køge Kommune, og har været blokeret 3 gange før denne. Med venlig hilsen Pixi Uno 16. feb 2011, 17:15 (CET)

Pixi Uno foreslog at jeg kunne oprette en profil med mit eget brugernavn hvis jeg fortsat kunne have mulighed for at redigere på wikipedia. Jeg rettede mig efter rådet og oprettede en profil under brugernavnet "dampbarn", til ingen verdens nytte. Sagen er den at en anden administrator ved navn Palnatoke tror at jeg er en "sokkeedukke" som dækker over en bruger ved navn "Konnex". Det er ikke tilfældet, jeg aner ikke hvem "Konnex" er.193.162.48.219 23. mar 2011, 15:20 (CET)~

Jeg har iøvrigt en tilføjelse: Det er åbenbart et problem, at en række brugere misbruger at der er tale om en offentlig computer, i dette tilfælde på Køge Bibliotek. Kan der så ikke indføres en generel politik om, at det under alle omstændigheder vil være umuligt at redigere fra en offentlig computer, så man som i mit tilfælde undgår at blive mistænkt for at være "sokkedukke" eller andet. Det betyder dog at jeg ikke vil have mulighed for overhovedet at kunne redigere, da jeg ikke har en personlig computer og ikke har tænkt mig at anskaffe en, men det må jeg jo leve med.193.162.48.219 23. mar 2011, 15:32 (CET)