Forskel mellem versioner af "ZYB"

Spring til navigation Spring til søgning
153 bytes tilføjet ,  for 10 år siden
ingen redigeringsopsummering
'''ZYB''' ervar en gratis online tjeneste, der tilladertillod brugerne at udføre [[Sikkerhedskopi|backup]] af deres kontakt- og kalenderinformationer samt dele disse med andre på en overskuelig og hurtig måde. Firmaet blev grundlagt i august [[2005]] i [[København]] af de tre iværksættere [[Tommy Ahlers]], [[Morten Lund]] og [[Ole Højriis Kristensen]] og den første betaversion af tjenesten blev lanceret i [[2006]] .
 
I 2010 blev ZYB solgt til [[Vodafone]], der relancerede tjenesten under navnet 360.com.<ref>http://www.comon.dk/nyheder/zyb-lukker-1.363565.html</ref>
ZYB er baseret på [[SyncML]], der tillader trådløs [[synkronisering]]. Tjenesten fungerer derfor over hele verden og kan bruges med flere end 400 af de mest gængse mobilmodeller.
 
ZYB ervar baseret på [[SyncML]], der tilladertillod trådløs [[synkronisering]]. Tjenesten fungererfungerede derfor over hele verden og kankunne bruges med flere end 400 af de mest gængse mobilmodeller.
 
Siden ZYB blev lanceret i juni 2006 har brugere fra hele verden uploadet flere end 11 millioner (pr. november 2007) kontakter gennem zyb.com
80

redigeringer

Navigationsmenu