Forskel mellem versioner af "Boldklubben Marienlyst"

Spring til navigation Spring til søgning
m
WPCleaner (v1.05) Klammer ikke korrekt (Fundet af WP:WPCW)
m (WPCleaner (v1.05) Klammer ikke korrekt (Fundet af WP:WPCW))
I [[1970'erne]] opførtes [[Marienlystcentret]] med to idrætshaller, klublokaler, selskabslokaler og syv fodboldbaner, og det blev klubbens nye hjem efter åbningen i [[1976]], hvor klubben også blev udvidet med en [[volleyball]]-, en [[badminton]]- og en [[håndbold]]afdeling.
 
Både Marienlysts herre- og damehold i [[volleyball]] opnåede sæsoner i den bedste danske volleyballrække i begyndelsen af [[1980'erne]], men siden dalede interessen for idrætsgrenen markant og holdene rykkede ned gennem rækkerne. Ført i slutningen af [[1990'erne]] blev skuden vendt, og i [[2001]] rykkede klubbens bedste herrehold op i [[Elitedivisionen (volleyball)|Elitedivisionen]]. [[Danmarksturneringen i volleyball 2003-04]] vandt klubben DM-medaljer for første gang nogensinde, da herreholdet sikrede sig sølv efter nederlag på 0-2 i kampe i finalen mod [[SK Århus]].
 
I [[2005]] satte holdet kronen på værket og sikrede sig [[DM i volleyball|Danmarksmesterskabet]] for første gang. I finalen fik Marienlyst revanche for finalenederlaget året før og besejrede [[SK Århus]] med 2-0 i kampe. Triumfen blev gentaget året efter: Marienlyst vandt DM-guld igen, og i finalen blev [[Middelfart Volleyballklub]] besejret med 2-0 i kampe.

Navigationsmenu