Brugerdiskussion:Bjoerna: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Sletning af velkomst
Bjoerna (diskussion | bidrag)
m Komm til Palnatoke
Linje 10: Linje 10:


Velkommen i gruppen af brugere, der kender alle wikipedias politikker. --[[Bruger:Palnatoke|Palnatoke]] 21. jan 2006 kl. 14:29 (CET)
Velkommen i gruppen af brugere, der kender alle wikipedias politikker. --[[Bruger:Palnatoke|Palnatoke]] 21. jan 2006 kl. 14:29 (CET)

Det var vist en der kom for hurtigt afsted? Har jeg sagt at jeg gjorde dét? ''Hvis'' jeg skulle sige noget, ville det være at jeg har fundet ud af hvor jeg kan finde dem. Vh --[[Bruger:Bjoerna|Bjoerna]] 21. jan 2006 kl. 14:41 (CET)

Versionen fra 21. jan. 2006, 15:42

Kasuistisk

Hejsa Bjoerna

Jeg kan se, at du har oprettet artiklen kasuistisk. Det er et godt initiativ, og det er et emne, der ikke ellers behandles på dansk wiki, men artiklen havde nok været bedre placeret under kasuistik. Wikipedia lægger sig efter den stil, man finder i leksika, og det betyder bl.a., at opslag tilhørende et emneområde primært er at finde under navneord i stedet for tillægsord. Fx har vi en artikel under kristendom snarere end kristen, socialisme snarere end socialistisk, fysik snarere end fysisk osv. Hvis du vil flytte den artikel, du allerede har skrevet, til et nyt navn, kan du bruge flyt-tabben øverst på siden, men gør det med eftertanke. Man skal ikke flytte en artikel, før man er sikker i sin sag. --Pinnerup 10. jan 2006 kl. 00:31 (CET)

Er sådan set meget enig. Årsag 'kasuistisk' lå der på én eller anden måde i forvejen . Har nu lagt artiklen under 'kasuistisk ret', det er bedre end det mere generelle og vanskeligt brugelige 'kasuistik', forekommer det mig. Resten kan vel klares med redirections? Bedste hilsener --Bjoerna 10. jan 2006 kl. 00:33 (CET)

Ja, kasuistisk ret er fint. Kasuistik kan også omfatte en række andre ting, men dem kan man jo så skrive om i fremtiden, hvis lysten kommer over en :) Resten kan rigtignok ordnes med redirections og lignende. -Pinnerup 10. jan 2006 kl. 01:03 (CET)

Sletning af velkomst

Velkommen i gruppen af brugere, der kender alle wikipedias politikker. --Palnatoke 21. jan 2006 kl. 14:29 (CET)

Det var vist en der kom for hurtigt afsted? Har jeg sagt at jeg gjorde dét? Hvis jeg skulle sige noget, ville det være at jeg har fundet ud af hvor jeg kan finde dem. Vh --Bjoerna 21. jan 2006 kl. 14:41 (CET)