GAME København: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m bot: indsæt skabelon Geomærkning savnes; kosmetiske ændringer
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
'''StreetMekka''' er en indendørs facilitet for [[gadeidræt]] med 2.240 m2 asfalt, der åbnede 16. oktober 2010 på [[Enghavevej]] i [[København]].
{{tætpå}}

'''StreetMekka''' er en indendørs facilitet for [[gadeidræt]] med 2.240 m2 asfalt, der åbnede i oktober 2010 på [[Enghavevej]] i [[København]]. Blandt disciplinerne der tilbydes er [[streetbasket]], [[hiphop|hiphop dans]], [[breakdance]] og [[parkour]]. Derudover er der også en [[DJ]]-skole og en [[street art]] skole, hvor man kan på forskellige hold. [[Københavns Kommune]]s og [[Lokale- og Anlægsfonden]] har finansieret etableringen af StreetMekka. Den daglige drift er ligeledes finansieret af Københavns Kommune og varetages af non-profit organisationen [[GAM3]].
Ved at tilbyde et let tilgængeligt og mere fleksibelt idrætstilbud er det målet at udfordre det traditionelle idrætsliv.
Blandt disciplinerne der tilbydes er [[streetbasket]], [[hiphop|hiphop dans]], [[breakdance]], [[futsal]] og [[parkour]]. Derudover er der også en [[DJ]]-skole og en [[street art]] skole, hvor man kan tilmelde sig hold efter niveau. [[Københavns Kommune]] og [[Lokale- og Anlægsfonden]] har finansieret de 22 mio. etableringen af StreetMekka har kostet. Den daglige drift er finansieret af Københavns Kommune og varetages af non-profit organisationen [[GAM3]].


== Eksterne kilder og henvisninger ==
== Eksterne kilder og henvisninger ==

Versionen fra 25. maj 2011, 20:50

StreetMekka er en indendørs facilitet for gadeidræt med 2.240 m2 asfalt, der åbnede 16. oktober 2010 på Enghavevej i København.

Ved at tilbyde et let tilgængeligt og mere fleksibelt idrætstilbud er det målet at udfordre det traditionelle idrætsliv. Blandt disciplinerne der tilbydes er streetbasket, hiphop dans, breakdance, futsal og parkour. Derudover er der også en DJ-skole og en street art skole, hvor man kan tilmelde sig hold efter niveau. Københavns Kommune og Lokale- og Anlægsfonden har finansieret de 22 mio. etableringen af StreetMekka har kostet. Den daglige drift er finansieret af Københavns Kommune og varetages af non-profit organisationen GAM3.

Eksterne kilder og henvisninger

Denne artikel kan blive bedre, hvis der indsættes geografiske koordinater
Denne artikel omhandler et emne, som har en geografisk lokation. Du kan hjælpe ved at indsætte koordinater i artiklen.