Kagemand: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
No edit summary
 
No edit summary
Linje 1: Linje 1:

== Tekst til overskrift ==
== Tekst til overskrift ==
Kagemand'''Fed tekst'''En kage bage i facon som en pige, med kjole, eller som en dreng. Bruges specielt til børnefødselsdage. Pyntes ofte med glasur og slik, så der fremkommer ansigt, hår og knapper på tøj.Kan købes til vanvittige priser hos enhver bager eller bages af vandbakkelses dej.Opskrift.125 gr.margarine.150 gr. mel.21/2 dl.vand og 3-4 æg. Fremgangsmåde: Margarinen smeltes, melet tilsættes, bages op med kogende vand til dejen bliver blank og slipper ske og gryde. Den afkøles lidt og sammenpisket æg røres i et af gangen. Form en kagemandsfigur af dejen på en smurt bageplade og bag den ved 180 grader i mellem 20 og 30 min. Ovnen må ikke åbnes i bagetiden, så falder den sammen. Lav en glasur af flormelis og vand, evt. tilsat kakao eller frugtfarve. Brug lakridssnørebånd til hår. Fås både i sort, brun og rød. Så skulle kagen kunne komme til at ligne ethvert glad fødselsdagsbarn.
Kagemand'''Fed tekst'''En kage bagt i facon som en pige, med kjole, eller som en dreng. Bruges specielt til børnefødselsdage. Pyntes ofte med glasur og slik, så der fremkommer ansigt, hår og knapper på tøj.Kan købes til vanvittige priser hos enhver bager eller bages af vandbakkelses dej.Opskrift.125 gr.margarine.150 gr. mel.21/2 dl.vand og 3-4 æg. Fremgangsmåde: Margarinen smeltes, melet tilsættes, bages op med kogende vand til dejen bliver blank og slipper ske og gryde. Den afkøles lidt og sammenpisket æg røres i et af gangen. Form en kagemandsfigur af dejen på en smurt bageplade og bag den ved 180 grader i mellem 20 og 30 min. Ovnen må ikke åbnes i bagetiden, så falder den sammen. Lav en glasur af flormelis og vand, evt. tilsat kakao eller frugtfarve. Brug lakridssnørebånd til hår. Fås både i sort, brun og rød. Så skulle kagen kunne komme til at ligne ethvert glad fødselsdagsbarn.

Versionen fra 27. jan. 2006, 23:08

Tekst til overskrift

KagemandFed tekstEn kage bagt i facon som en pige, med kjole, eller som en dreng. Bruges specielt til børnefødselsdage. Pyntes ofte med glasur og slik, så der fremkommer ansigt, hår og knapper på tøj.Kan købes til vanvittige priser hos enhver bager eller bages af vandbakkelses dej.Opskrift.125 gr.margarine.150 gr. mel.21/2 dl.vand og 3-4 æg. Fremgangsmåde: Margarinen smeltes, melet tilsættes, bages op med kogende vand til dejen bliver blank og slipper ske og gryde. Den afkøles lidt og sammenpisket æg røres i et af gangen. Form en kagemandsfigur af dejen på en smurt bageplade og bag den ved 180 grader i mellem 20 og 30 min. Ovnen må ikke åbnes i bagetiden, så falder den sammen. Lav en glasur af flormelis og vand, evt. tilsat kakao eller frugtfarve. Brug lakridssnørebånd til hår. Fås både i sort, brun og rød. Så skulle kagen kunne komme til at ligne ethvert glad fødselsdagsbarn.