Spring til indhold

Dansk Amerikansk Fodbold Forbund: Forskelle mellem versioner

ingen redigeringsopsummering
No edit summary
'''Dansk Amerikansk Fodbold Forbund''' (forkortet '''DAFF''') er en [[interesseorganisation]] for [[amerikansk fodbold]] i Danmark. DAFF er medlem af [[Dansk Amerikansk Idræts Forbund]] (DAIF) og DAIF (anno 1998), som igen er medlem af [[Danmarks Idræts-Forbund]] (DIF).
 
DAFF, som blev oprettet i [[1989]], har hovedsæde i [[Idrættens Hus]] i [[Brøndby Kommune|Brøndby]] og ledes til dagligt af en fuldtidsansat forbundschef. Beslutningstagerne i DAFF er hovedbestyrelsen. En gruppe på 9 medlemmer der vælges på det årlige delegeretmøde. På grund af sin størrelse har DAFF ikke nogen lokalstruktur, som man kender det fra bl.a. [[Dansk Boldspil-Union|DBU]] og [[Dansk Håndbold Forbund|DHF]].
 
DAFF har ansvaret for afholdelse alle turneringer, herunder finalen Mermaid Bowl, både for herrer og ungdomsspillere og landsholdene, ligesom at forbundet tilbyder kurser for trænere og dommere.
 
Man har siden [[2000]] oplevet en stor fremgang i medlemstallet, blandt amerikanske fodbold tilhængere, kaldes "zulu effekten". Siden tv stationen [[TV2 Zulu]] begyndte at vise kampe fra [[NFL]] søndag aften er medlemstallet eksploderet{{kilde mangler|dato=Uge 5, 2011}}, heraf navnet.
Anonym bruger