Forskel mellem versioner af "Diskussion:Kreationisme"

Spring til navigation Spring til søgning
710 bytes tilføjet ,  for 15 år siden
Historien
(→‎Artiklen er gået løbs!: Det var faktisk rigtig det du skrev i artiklen)
(Historien)
 
:Det var faktisk rigtig det du skrev i artiklen, nemlig at dinosaurerne agtes af kreationister at have været med i arken og at adskillige arkæologiske artefakter anses for bevis at dinosaurerne har overlevet indtil meget recent. Samtidigt med at du tilføjde disse oplysninger slettede du dog to (!) lange, velskrevne afsnit. Så må det ikke undre dig når alle dine redigeringer mistænkes og drejes tilbage igen med det samme. Hvis du vil tilføje nogle faktuelle oplysninger til artiklen, fint! Men husk på at andre kigger dig på fingrene for at se om du ikke går for vidt. (PS. underskriv venligst dine indlæg med 4 tildes (<nowiki>~~~~</nowiki>): de bliver automatisk omdannet til navn og dato) [[Bruger:Fedor|Fedor]] 16. feb 2006 kl. 20:34 (CET)
 
== Historien ==
 
Bør der ikke være, allerede i indledningen, en redegørelse for hvem de mest prominente fortalere for Kreationismen er og hvornår man begynder at benytte selve termen? På James Usshers tid var der intet uvidenskabeligt over tanken. I løbet af det 19. århundrede var det jo geologer, biologer, assyrologer m. fl. der stod med bevisbyrden.
 
Uden historisk kontekst er det faktisk svært at forstå artikelen og den fremstår derfor som et partsindlæg. Efter min mening bør der være et kapitel, der opregner den historiske udvikling af synspunktet. Det har jo ikke altid været tåbeligt at se sådan på verden og dens oprindelse.
[[Bruger:Jakosa|Jakosa]] 16. feb 2006 kl. 21:52 (CET)
773

redigeringer

Navigationsmenu