Grid: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
oprettet
 
m link
Linje 1: Linje 1:
'''Grid''' er en asevenlig [[jætte]]kvinde. Hun har to remedier, der giver hende enorme kræfter, en stav og et bælte. Disse to udlåner hun til [[Tor]] og de redder hans liv, da han fanget i en stærk [[foss]] er ved at drukne. Kun ved hjælp af jættekræfterne får han reddet sig ind til bredden og kan hive sig i land ved hjælp af et lille [[rønnebærtræ]] - træet kaldes også Tors redning.
'''Grid''' er i [[nordisk mytologi]] en asevenlig [[jætte]]kvinde. Hun har to remedier, der giver hende enorme kræfter, en stav og et bælte. Disse to udlåner hun til [[Tor]] og de redder hans liv, da han fanget i en stærk [[foss]] er ved at drukne. Kun ved hjælp af jættekræfterne får han reddet sig ind til bredden og kan hive sig i land ved hjælp af et lille [[rønnebærtræ]] - træet kaldes også Tors redning.

Versionen fra 18. maj 2003, 14:26

Grid er i nordisk mytologi en asevenlig jættekvinde. Hun har to remedier, der giver hende enorme kræfter, en stav og et bælte. Disse to udlåner hun til Tor og de redder hans liv, da han fanget i en stærk foss er ved at drukne. Kun ved hjælp af jættekræfterne får han reddet sig ind til bredden og kan hive sig i land ved hjælp af et lille rønnebærtræ - træet kaldes også Tors redning.