Forskel mellem versioner af "Drupal"

Spring til navigation Spring til søgning
103 bytes tilføjet ,  for 9 år siden
''Drupal'' er en anglificering af det [[nederlandsk (sprog)|hollandske]] ord druppel, som betyder dråbe. Navnet kommer fra det nu hedengangne netsted Drop.org, som var det første netsted, hvor den kode, der sidenhen er blevet til det nuværende Drupal, blev brugt første gang. Dries ønskede oprindeligt at kalde siden for “dorp” (hollandsk for landsby, som reference til det sociale aspekt i softwaren), men lavede en slåfejl i forbindelse med bestillingen af domænet og syntes så, at drop var bedre.<ref>[http://drupal.org/node/769 History | drupal.org<!-- Robotgenereret titel -->]</ref>
 
Gennem årene er Drupals popularitet steget voldsomt. Det er umuligt at sige hvor mange websites der benytter Drupal, men man mener at tallet i juli 2010 lå på omkring 7,2 millioner. <ref>"engineindustries.com/blog/jason",http://engineindustries.com/blog/jason/how-many-websites-use-drupal-lets-estimate-number-part-one</ref>'' '''[[Bruger:Kvidre!|Kvidre!]] 27. sep 2011, 13:03 (CEST):'' ''DeFirmaet 7,2SITES millioner er et estimat, som Engine -engineindustries der lever af at lave sider med bl.aDRUPAL. DRUPALDe -7,2 baserermillioner er et estimat, som engineindustries informationhenter fra et andet site. Dette site er imidlertiddog ikke tilgængeligt. Talletlængere, kanog derfor, efter dennetallet redaktørssiges mening,at være temmeligtemmeligt biased,usikkert. ogGivet referencenengineindustries egne interesser må man - indtil folkene bag skaffer en mere solid evidens - antage at det kan dermedvære kompromitterebehæftet wikipediasmed integriteten hel del bias.'''''.
 
Drupal er tilgængelig i to officielt understøttede versioner, Drupal 6 og Drupal 7. På drupal.org findes mere end 10.500 moduler, temaer og oversættelser til fri afbenyttelse.
12

redigeringer

Navigationsmenu