Stéphanie Surrugue: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
No edit summary
Seneste job
Linje 1: Linje 1:
'''Stéphanie Surrugue''' (født 1977) er en dansk-fransk [[journalist]], [[klumme]]skribent og forfatter.
'''Stéphanie Surrugue''' (født 1977) er en dansk-fransk [[journalist]], [[klumme]]skribent og forfatter.


Surrugue er kulturskribent på dagbladet [[Politiken]]. Har bl.a. skrevet de anmelderroste bestsellere ''Det Store Bogtyveri'' (2005, med [[Lea Korsgaard]]) og ''Enegænger - portræt af en prins'' (2010). Har modtaget De Berlingske Journalisters Pris (for dækningen af milliontyverierne på [[Det Kongelige Bibliotek]]) og Politikens Høruppris (for dækningen af [[Jordskælvet i Haiti 2010|jordskælvskatastrofen]] i [[Haiti]]). Har tidligere skrevet klummer for [[Eurowoman]] og [[Alt for Damerne]], blogget fra [[Tour de France]] i flere år og været tv-vært på DR2's Kulturguiden. Er uddannet fra [[Roskilde Universitetscenter]] og Institut Catholique de Paris.
Surrugue er vært på "Kulturen på [[TV 2 News|NEWS]]", og tidligere kulturskribent på dagbladet [[Politiken]]. Har bl.a. skrevet de anmelderroste bestsellere ''Det Store Bogtyveri'' (2005, med [[Lea Korsgaard]]) og ''Enegænger - portræt af en prins'' (2010). Har modtaget De Berlingske Journalisters Pris (for dækningen af milliontyverierne på [[Det Kongelige Bibliotek]]) og Politikens Høruppris (for dækningen af [[Jordskælvet i Haiti 2010|jordskælvskatastrofen]] i [[Haiti]]). Har tidligere skrevet klummer for [[Eurowoman]] og [[Alt for Damerne]], blogget fra [[Tour de France]] i flere år og været tv-vært på DR2's Kulturguiden. Er uddannet fra [[Roskilde Universitetscenter]] og Institut Catholique de Paris.


==Eksterne henvisninger==
==Eksterne henvisninger==

Versionen fra 18. okt. 2011, 08:27

Stéphanie Surrugue (født 1977) er en dansk-fransk journalist, klummeskribent og forfatter.

Surrugue er vært på "Kulturen på NEWS", og tidligere kulturskribent på dagbladet Politiken. Har bl.a. skrevet de anmelderroste bestsellere Det Store Bogtyveri (2005, med Lea Korsgaard) og Enegænger - portræt af en prins (2010). Har modtaget De Berlingske Journalisters Pris (for dækningen af milliontyverierne på Det Kongelige Bibliotek) og Politikens Høruppris (for dækningen af jordskælvskatastrofen i Haiti). Har tidligere skrevet klummer for Eurowoman og Alt for Damerne, blogget fra Tour de France i flere år og været tv-vært på DR2's Kulturguiden. Er uddannet fra Roskilde Universitetscenter og Institut Catholique de Paris.

Eksterne henvisninger