Brugerdiskussion:Mathiaskh: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Wikipediajournalen for november 2011
Linje 124: Linje 124:
== Nyheder for november 2011 ==
== Nyheder for november 2011 ==
{{Wikipedia:Wikipediajournalen/Arkiv/november 2011/Nyhedsbrev}}
{{Wikipedia:Wikipediajournalen/Arkiv/november 2011/Nyhedsbrev}}

== Fratagelse af sysop-bit ==

{{FratagAdm|--Henrik ([[Bruger:Heb|heb]], <small>[[Brugerdiskussion:Heb|'''D'''iskussion]] {{·}} [[Speciel:Bidrag/Heb|'''B'''idrag]] {{·}} [[Speciel:E-mail/Heb|'''E'''-mail]]</small>) 14. nov 2011, 14:12 (CET)}}

Versionen fra 14. nov. 2011, 14:12

Dette er Mathiaskhs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Mathiaskh.

Aktuel diskussion

Arkiver
123

Tidligere diskussioner

Nyheder

Hvorfor

jeg har lige oprettet en side kaldet TheSmashMovies og den har du lige slettet. Hvorfor det? (Skrev 217.157.237.35 (diskussion • bidrag) 6. aug 2010, 20:53. Husk at signere dine indlæg.) jeg er ny her på wikipedia og forstår ikke det hele endnu. jeg har været inde på mange forskellige hjælp sider men ingen af dem hjælper mig med de rigtige ting. jeg forstår nemerlig ikke hvordan dig og mange andre kan slette sider. Jeg har lige oprettet siden TheSmashMovies og jeg forstår ikke hvad der var "ulovligt" ved den ... Den anden side jeg lavede (Drage (wyvern)) er også blevet slettet. jeg forstår det bare ikke. Hvorfor? (Skrev 217.157.237.35 (diskussion • bidrag) 6. aug 2010, 21:21. Husk at signere dine indlæg.)

Grunden til, at jeg og en del andre kan slette sider, er fordi vi er administratorer.
Årsagen til at jeg slettede din artikel om TheSmashMovies er, at man her på Wikipedia har en norm (se Wikipedia:Kriterier for artikler) der siger at artiklerne skal have en vis relevans i bredere kredse, hvilket jeg ikke kunne se i TheSmashMovies. --Mathiaskh 6. aug 2010, 21:39 (CEST)
Det var mig, der slettede Drage (wyvern). Begrundelsen var, at beskrivelsen var særdeles indforstået og umulig at relatere til, når man ikke allerede kender emnet. Det fremgik f.eks. ikke, hvad der var specielt ved dragen eller, hvor den optræder (film, bog, sagn eller fri fantasi) eller hvad wyvern i øvrigt er. --|EPO| COM: 6. aug 2010, 21:44 (CEST)

Enhjørning

Hej Mathias, Da en enhjørning er at fabeldyr, er det ikke korrekt at den ikke har vinger. En enhjørning har nemlig vinger, den kan faktisk flyve. Jeg henviser til følgende dokumentation:

  1. REDIRECT [[1]]

En enhjørning er som sagt et fantasi/fabel dyr, og jeg kan ikke forstå at min rettelse er blevet markeret. Jeg har i flere år været tegnefilmsanimator og tror derfor jeg har lidt mere forstand på dette en dig.

Håber du vil tage rettelsen til dig, da jeg slet ikke er ude på at bryde reglerne, men blot forbedre sidens indhold.

De bedste hilsener Josephine Chr250 15. aug 2010, 22:32 (CEST)

Det var enlig dit brug af versaler og forstørrede bogstaver i artiklen, der fik mig til at tilbageføre din ændring og give dig en advarsel. Du skriver selv, at du ville forbedre sidens indhold, men jeg mener ikke ligefrem at man kan forbedre en artikel ved bare sådan at skrive “ENHJØRNINGE HAR VINGER!!!!!“, det må kunne gøres bedre. Du er selvfølgelig velkommen til at arbejde på artiklen, men undlad dog især bruget af versaler når du skriver/ændre i artikler. Husk i øvrigt også at tilføje kilder, hvis du altså har tænkt dig og arbejde videre med artiklen. --Mathiaskh 16. aug 2010, 00:51 (CEST)


Hej Mathias, Det var en fejl vi skrev det med stort, men vi skal lige lære det. Hvis du giver mig en chance mere, vil vi gerne prøve igen. Knus Josephine Chr250 16. aug 2010, 10:19 (CEST)

Se nærmere på

Hej Mathias Kan du ikke lige kigge nærmere på Ralle "Shearer" Müller? Du har vist bemydigelse til at slette artikler. Mvh Tøndemageren 26. aug 2010, 16:53 (CEST)

Jeg har nu slettet artiklen på grund af manglende notabilitet. --Mathiaskh 26. aug 2010, 16:57 (CEST)
Fantastisk. Dejligt med hurtig reageren :) Tøndemageren 26. aug 2010, 17:00 (CEST)

Den Store Danske

Hej Mathiaskh, ifm. Gerhard von Kamptz har du ret i, at nyt brugergenereret materiale fra DSD må kopieres frit, men det gælder ikke de oprindelige artikler fra det trykte leksikon. Denne artikel er således skrevet af Bent Jensen, og der var tale om copyvio. Jeg har nu omskrevet teksten. I øvrigt: Flot arbejde med alle dine oprettelser af 2. verdenskrigs-emner. Mvh. --KLN 31. aug 2010, 01:34 (CEST)

I så fald må jeg have taget fejl af Den Store Danskes vilkår og rettigheder. Beklager. --Mathiaskh 31. aug 2010, 13:22 (CEST)

Norge under 1. verdenskrig

Hej Mathias

Jeg så din artikel om Norge under 1. verdenskrig og syntes ikke, at jeg kunne godkende den som lovende på grund af de mange sproglige problemer. Norsk er på mange måder svært at oversætte, ikke mindst fordi det ligger så tæt op af dansk, at man let overser vendinger og stavemåder, som vi ikke bruger på dansk. Jeg har prøvet at rette teksten igennem. Håber at du bifalder resultatet. --Nis Hoff 23. okt 2010, 18:18 (CEST)

Hej Nis Hoff. Det er selvfølgelig helt i orden. Rigtig flot arbejde iøvrigt. Jeg var godt klar over, at jeg måske burde have ventet lidt endnu, før jeg nominerede den som lovende. Jeg skal nemlig indrømme, at jeg ikke fik læst den helt igennem, blandt andet for de norske sprogrester, som der jo var en del af. Jeg håber at jeg selv vil få tid til at læse den igennem indenfor den nærmeste fremtid. Jeg har nemlig også en del andre oversatte artikler, som jeg skal have gennemlæst med en sproglig tættekam. Mvh. --Mathiaskh 23. okt 2010, 18:33 (CEST)

Hei, siden jeg kan ikke Dansk, jeg brukte google translater til å skrive om Adil Khan. Kan du vær så snill forbedre språket i artikkelen. In fact I am bad in writing Norwegian also, hope you understood what i mean. regards Jogibaba 29. okt 2010, 21:16 (CEST)

Du blokerer for American Airlines Flight 77.

Hej Mathiaskh, du har en [Der arbejdes på denne tekst i øjeblikket!]-skabelon på American Airlines' flynummer 77. Kommer der en spændende fortsættelse 8-) --Med venlig hilsen Necessary Evil 4. nov 2010, 23:13 (CET)

Ups, det har jeg glemt. Egentlig var jeg i gang med at få gennemgået artiklen med en sproglig tættekam. Har dog ikke haft så meget tid her på det seneste, så det er ikke blevet til så meget. Men nu er den ihvertfald væk. Mvh. --Mathiaskh 5. nov 2010, 15:28 (CET)

Nyheder for november 2010

Please

Hello Mathiaskh. A page where I gave a contribution will be removed, because of the language that is not so good. May you please check the page and change what is wrong ? Very grateful for your help --Alessandroga80 23. nov 2010, 21:17 (CET)

Nyheder for december 2010

Nyheder for januar 2011

hvilket skabelon skal jeg bruge til at indhente tilladelse om brug af tekst?

jeg har set at der var en skabelon til at udfylde som man skulle sende til rettighedshaveren af en billede man ville have tilladelse til at lægge op på wikipedia og derefter sende til wikimedia danmar.er der en lignende til at indhente tilladelse om tekster?--Trade 14. jan 2011, 21:40 (CET)

Nyheder for februar 2011

Wikimedia Danmark

Kære Mathiaskh.

Vi er mange, som sætter pris på dine bidrag til den dansksprogede Wikipedia. Men som bekendt kan projektet altid bruge flere kræfter til at udvikle encyklopædien og gøre den endnu bedre. Wikimedia Danmark arbejder bl.a. med at udbrede kendskabet til og forståelsen af Wikipedia - og de øvrige søsterprojekter. Dette sker bl.a. ved at deltage i lokale, regionale og nationale arrangementer, samt gennem erfaringsudveksling fra Wikimedia-foreningerne i hele verden.

Som bekendt vil en forening stå stærkere, hvis den er bredt repræsenteret blandt sine interessenter. Derfor håber jeg rigtig meget, at du har lyst til at støtte dette arbejde gennem at melde dig ind. Naturligvis bestemmer du selv, hvor meget arbejde du ønsker at lægge i foreningen. Foreningen skal bruge såvel passive støttemedlemmer som aktive fodfolk.

Hvis du har nogen som helst spørgsmål, er du naturligvis hjertelig velkommen til at kontakte enten mig eller skrive direkte til foreningen.

Med mange venlige søndagshilsener |EPO| COM: 13. feb 2011, 13:08 (CET)

Nyheder for april 2011

Nyheder for juli 2011

Tilføjelse til Nyheder for Juli 2011

Da jeg blev overasket at der er et annonce for at stemme på Hønsedesign i Nyhederne, så syntes jeg at det ikke er helt ærlig overfor det nye design. Derfor tilføjer jeg dette nyhed:--
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 1. jul 2011, 19:46 (CEST)


Stem på det nye design!

Afstemningen, om hvordan brugerdiskussionsskabelonerne skal se ud, er stadig i gang. Hvis du også bliver glad af at se på det nye design og dens rolige udseende, så er det nu, du skal bruge din stemme, idet vi ikke har kunnet nå til enighed via diskussion.

Tænk på alle fordelene:

  • Skabelonen virker tiltalende til at læse hvad det handler om.
  • Den har god blikfang og øjner stille og roligt
  • Den skræmmer ikke nye brugere væk
  • Den er overskuelig
  • Den passer fint med de øvrige skabeloner, der anvendes på da:WP og adskiller sig som informative skabeloner.
  • Der er grund til at vise hensyn ved ikke at bruge skrigende farver.


Hej! Har du planer den 18. august?

Eller kan jeg lokke dig med til mødet med Odense Bys Museer? Det vil jo ikke gøre noget, hvis det også kunne være en chance for at møde andre wikipedianere... --Palnatoke 7. jul 2011, 22:58 (CEST)

Nyheder for september 2011

Inaktiv administrator

Administratorkonto uden aktivitet
Der er ikke foretaget nogen redigeringer fra denne administratorkonto i de sidste 180 dage. Du bedes derfor foretage en tilkendegivelse af, hvorvidt du fortsat ønsker at støtte den danske Wikipedia. Hvis du inden for 30 dage ikke foretager en redigering, vil din administratorstatus blive frataget jf. Wikipedia:Administratorer#Fratagelse ved inaktivitet. Alternativt kan du selv anmode om at få frataget administratorstatus.

You haven't contributed to Wikipedia in over 180 days. If you don't make at least one contribution within the next 30 days (from when this template was put on your talkpage), your sysop-rights will be revoked per the rules regarding inactive administrators.


Oversigt over hvornår admin-værktøjer sidst har været anvendt

Med venlig hilsen,
- Sarrus (db) d. 1. okt 2011, 17:49 (CEST)

Nyheder for oktober 2011

Nyheder for november 2011

Fratagelse af sysop-bit

Fratagelse af administratorstatus
Du har i en periode på 30 dage siden indsættelsen af skabelonen herover ikke bidraget til Wikipedia. Der vil blive oprettet en anmodning på Meta om fratagelsen af din administratorstatus jf. Wikipedia:Administratorer/Fratagelse af rettigheder. Med venlig hilsen --Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 14. nov 2011, 14:12 (CET)