Søs Egelind: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Fjerner døtrenes alder, så den ikke skal opdateres hvert år
No edit summary
Linje 5: Linje 5:
Søs er stemmen bag [[dukke]]n [[Harry (DSB)|Harry]] i [[DSB]]'s [[Tv-reklame|reklamefilm]], hvor [[Søren Pilmark]] spiller Bahnsen.
Søs er stemmen bag [[dukke]]n [[Harry (DSB)|Harry]] i [[DSB]]'s [[Tv-reklame|reklamefilm]], hvor [[Søren Pilmark]] spiller Bahnsen.


Hun er gift med filmfotografen Bjørn Blixt, og de har sammen døtrene [[Molly Egelind|Molly]] og Carla. Sammen har de drevet økologisk landbrug i Nordsjælland, siden 2002. Egelind udtaler i [[TV 2|TV2]] programmet "[[Stjernerne på slottet]]" at hun "elsker at muge ud, at gå rundt i keddeldragt og male hegn der, fikse udstyr dér, og være praktisk gris".
Hun er skilt fra filmfotografen Bjørn Blixt, og de har sammen døtrene [[Molly Egelind|Molly]] og Carla. Sammen har de drevet økologisk landbrug i Nordsjælland, siden 2002. Egelind udtaler i [[TV 2|TV2]] programmet "[[Stjernerne på slottet]]" at hun "elsker at muge ud, at gå rundt i keddeldragt og male hegn der, fikse udstyr dér, og være praktisk gris".


== Film ==
== Film ==

Versionen fra 23. nov. 2011, 19:39

Søs Egelind (født Hanne Egelind 13. november 1958 i Silkeborg) er en dansk skuespiller, instruktør og komiker.

Hun er uddannet skuespiller ved Aarhus Teaters Elevskole (1979-82). Som komiker er hun især kendt for sit makkerskab med Kirsten Lehfeldt i Søs & Kirsten.

Søs er stemmen bag dukken Harry i DSB's reklamefilm, hvor Søren Pilmark spiller Bahnsen.

Hun er skilt fra filmfotografen Bjørn Blixt, og de har sammen døtrene Molly og Carla. Sammen har de drevet økologisk landbrug i Nordsjælland, siden 2002. Egelind udtaler i TV2 programmet "Stjernerne på slottet" at hun "elsker at muge ud, at gå rundt i keddeldragt og male hegn der, fikse udstyr dér, og være praktisk gris".

Film

Artiklen om Søs Egelind kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.