Forskel mellem versioner af "TV 2 News"

Spring til navigation Spring til søgning
2 bytes fjernet ,  for 9 år siden
m (flytter og fixer ref)
 
== Weekender på TV 2 NEWS ==
UdoverUd over de klassiske nyheder, sendes magasiner i weekenden.
 
* "Ellemann | Lykketoft" sætter hver uge fokus på ugens vigtigste internationale historie. Programmet har de to tidligere udenrigsministre [[Uffe Ellemann Jensen]] (Venstre) og [[Mogens Lykketoft]] (Soc.dem.) som kommentatorer og Weekendavisens [[Martin Krasnik]] som vært. Programmet behandler hver uge ugens største historie og en mindre historie på den internationale scene. Programmet sendes første gang fredag kl. 22.30 og genudsendes flere gange i løbet af weekenden.
* [[Mogensen og Kristiansen]] er et politisk magasin med [[Peter Mogensen]] og [[Michael Kristiansen]] som værter. De er begge tidligere [[spindoktor|politiske rådgivere]] for statsministre. De går tæt på dansk politik med analyse og [[debat]] mellem de to værter og debat med indbudte gæster. Programmet sendes første gang fredag kl. 18.30 og genudsendes flere gange i løbet af weekenden.
 
* "Presselogen" sendes søndag formiddag og er programmet, der, med danske mediechefer i studiet og skiftevis [[Line Ernlund]] og Mark Stokholm som vært, sætter kritisk fokus på pressens dækning af ugens tophistorier. Programmet sendes live kl. 10:00 og genudsendes kl. 13:00 og 21:00.
 
* "NEWS og SPORT" sendes i lørdag og søndag. Programmet er en blanding af weekendens vigtigste nyheder og live-opdateringer af weekendens største sportsbegivenheder i ind- og udland. Programmet varer 2½ time og sendes i tidsrummet 16:00-18:30 alle lørdage og søndage.
Anonym bruger

Navigationsmenu