Forskel mellem versioner af "Bruno (DR)"

Spring til navigation Spring til søgning
131 bytes tilføjet ,  for 9 år siden
ingen redigeringsopsummering
{{eftersyn}}
{{kilder|dato=Uge 48, 2008}}
'''Bruno''' er en [[bamse (legetøj)|bamse]], der blev kendt, da han optrådte som lågeåbner sammen med [[Anders Lund Madsen]] og [[Signe Lindkvist]] i [[DR]]'s julestue før og efter ''[[Bamses Julerejse]]'' ([[Børnenes U-landskalender|tv-julekalender]] [[2005]]). Han er ifølge sig selv 158 år gammel ogSenere har fødselsdag i december. Bamsen Bruno erfået arbejdsløssit ogeget fraprogram [[Kolding]], ogDR han er blevet sendt i aktivering hos de to værter i julekalenderen.{{kilde mangler|dato=Uge 50Ramasjang, 2008}} Bruno mangler den højre pote (han har i stedet en [[klo]], der kan udskiftes med et [[pizzahjul]], en [[flammekaster]] mm.), taber til tider det ene øje og kan i øvrigt ikke tælle. Hans eneste ærgrelser i livet er, at han ingen kæreste har og, at han absolut skal være fyldt med hø, som han ikke bryder sig om, og ikke noget andet i stedet, som fx kiks, kattegrus eller skruer. Bruno har en del karaktertræk tilfælles med [[Bamse (børne-tv)|Bamse]], som er julekalenderens hovedperson, imens han samtidig er en satirisk figur som retter sig mod et ældreBrunos publikumKloshow.
 
Han er ifølge sig selv 158 år gammel og har fødselsdag i december. Bamsen Bruno er arbejdsløs og fra [[Kolding]], og han er blevet sendt i aktivering hos de to værter i julekalenderen.{{kilde mangler|dato=Uge 50, 2008}} Bruno mangler den højre pote (han har i stedet en [[klo]], der kan udskiftes med et [[pizzahjul]], en [[flammekaster]] mm.), taber til tider det ene øje og kan i øvrigt ikke tælle. Hans eneste ærgrelser i livet er, at han ingen kæreste har og, at han absolut skal være fyldt med hø, som han ikke bryder sig om, og ikke noget andet i stedet, som fx kiks, kattegrus eller skruer. Bruno har en del karaktertræk tilfælles med [[Bamse (børne-tv)|Bamse]], som er julekalenderens hovedperson, imens han samtidig er en satirisk figur som retter sig mod et ældre publikum.
 
Anders og Signe finder hurtigt ud af at Bruno, da han ikke kan tælle, og kategorisk insisterer på at bruge sin klodsede protese til at løse alle opgaver, ikke er særlig nyttig som lågeåbner, og de forsøger at finde andre arbejdsopgaver til den kære bamse.
Bruno har flere gange været medvært på [[MGP]]. Første gang i 2006 sammen med Signe Lindkvist, siden med [[Jeppe Vig Find]] i 2007 og senest med [[Jacob Riising]] i 2008.
 
== KildeKilder ==
*1 http://www.dr.dk/mgp/ommgp_vaerterne.asp
2 http://www.dr.dk/Ramasjang/bruno/
 
{{-}}
Anonym bruger

Navigationsmenu