Thomas Harttung: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Bot: Tilføjer beskrivelse til eksterne links, se FAQ; kosmetiske ændringer
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
'''Thomas Harttung''' er [[Økologisk landbrug|økologisk]] [[landmand]] og [[skovbrug]]er på [[Barritskov]], som han har været ejer af siden [[1984]].{{kilde mangler|dato=Uge 7, 2009}} I 1996 grundlagde han Barritskov Grøntsagshave, som i 1999 omdannedes til [[virksomhed|internetvirksomheden]] [[Aarstiderne]] i samarbejde med medstifteren [[Søren Ejlersen]]. Thomas Harttung er i dag bestyrelsesformand for Aarstiderne A/S, som leverer økologisk [[frugt]], [[grøntsager|grønt]] og [[dagligvare|kolonialvarer]] direkte ud til private [[husholdning]]er og [[virksomhed]]er. Han er endvidere [[direktør]] for GreenCarbon A/S og BlackCarbon A/S, der udvikler innovative klima- og bioenergiløsninger.
'''Thomas Harttung''' er [[Økologisk landbrug|økologisk]] [[landmand]] og [[skovbrug]]er på [[Barritskov]] [[Gods]], som han har været ejer af siden [[1984]].{{kilde mangler|dato=Uge 7, 2009}} I 1996 grundlagde godsejeren Barritskov Grøntsagshave, som i 1999 omdannedes til [[virksomhed|internetvirksomheden]] [[Aarstiderne]] i samarbejde med medstifteren [[Søren Ejlersen]]. Thomas Harttung er [[hofjægermester]] og i dag bestyrelsesformand for Aarstiderne A/S, som leverer økologisk [[frugt]], [[grøntsager|grønt]] og [[dagligvare|kolonialvarer]] direkte ud til private [[husholdning]]er og [[virksomhed]]er. Han er endvidere [[direktør]] for GreenCarbon A/S og BlackCarbon A/S, der udvikler innovative klima- og bioenergiløsninger.


Thomas Harttung har siden 2001 været formand for [[ICROFS]] (tidligere FØJO, Forskningscenter for Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer).
Thomas Harttung har siden 2001 været formand for [[ICROFS]] (tidligere FØJO, Forskningscenter for Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer).

Versionen fra 4. jan. 2012, 11:28

Thomas Harttung er økologisk landmand og skovbrugerBarritskov Gods, som han har været ejer af siden 1984.[kilde mangler] I 1996 grundlagde godsejeren Barritskov Grøntsagshave, som i 1999 omdannedes til internetvirksomheden Aarstiderne i samarbejde med medstifteren Søren Ejlersen. Thomas Harttung er hofjægermester og i dag bestyrelsesformand for Aarstiderne A/S, som leverer økologisk frugt, grønt og kolonialvarer direkte ud til private husholdninger og virksomheder. Han er endvidere direktør for GreenCarbon A/S og BlackCarbon A/S, der udvikler innovative klima- og bioenergiløsninger.

Thomas Harttung har siden 2001 været formand for ICROFS (tidligere FØJO, Forskningscenter for Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer).

Time Magazine har kåret Thomas Harttung til en af Heroes of the Environment 2009.[1]

Eksterne henvisninger