Joseph Simmons: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
No edit summary
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
Joseph Simmons Joseph Simmons, også kendt som'''Rev Run''',''' DJ Run'''or''"Reverend Run''') er en amerikansk [[rapper]], som var en af ​​de tre medlemmer af [[hiphop]] gruppen [[Run DMC]]. Han blev født [[November 14]] [[1964]] i [[New York]] distriktet i [[Hollis, Queens]] og er den yngste bror til [[Def Jam Records]] grundlægger [[Russell Simmons]].
Joseph Simmons Joseph Simmons, også kendt som "Rev Run", "DJ Run" eller "Reverend Run" er en amerikansk [[rapper]], som var en af ​​de tre medlemmer af [[hiphop]] gruppen [[Run DMC]]. Han blev født [[November 14]] [[1964]] i [[New York]] distriktet i [[Hollis, Queens]] og er den yngste bror til [[Def Jam Records]] grundlægger [[Russell Simmons]].


{{DEFAULT SORT: Simmons, Joseph}}
{{DEFAULT SORT: Simmons, Joseph}}
Linje 7: Linje 7:
[[Kategori: Mænd]]
[[Kategori: Mænd]]
[[Kategori: Levende personer]]
[[Kategori: Levende personer]]

[[A: Joseph Simmons]]
[[fi: Rev Run]]
[[fr: Joseph Simmons]]
[[Det: Joseph Simmons]]
[[Nl: Rev Run]]
[[Pl: Joseph Simmons]]
[[pt: Joseph Simmons]]

Versionen fra 18. jan. 2012, 22:37

Joseph Simmons Joseph Simmons, også kendt som "Rev Run", "DJ Run" eller "Reverend Run" er en amerikansk rapper, som var en af ​​de tre medlemmer af hiphop gruppen Run DMC. Han blev født November 14 1964 i New York distriktet i Hollis, Queens og er den yngste bror til Def Jam Records grundlægger Russell Simmons.

Skabelon:DEFAULT SORT: Simmons, Joseph