Switch-sætning: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Retter flertydige links (Java) ved brug af AWB
m links til Pascal og C ligeledes gjort entydige
Linje 1: Linje 1:
I [[programmering]] er en '''switch-sætning''' en slags kontrolsætning, der findes i de fleste moderne imperative [[programmeringssprog]] (f.eks. [[Pascal]], [[C]] og [[Java (programmeringssprog)|Java]]). Dets formål er at tillade værdien af en variabel eller et udtryk at styre flowet af programmets udførelse. I nogle programmeringssprog bliver en sætning med anderledes [[syntaks]], men samme koncept som switch-sætningen, kaldt en '''case-sætning''' eller en '''select-sætning'''.
I [[programmering]] er en '''switch-sætning''' en slags kontrolsætning, der findes i de fleste moderne imperative [[programmeringssprog]] (f.eks. [[Pascal (programmeringssprog)|Pascal]], [[C (programmeringssprog)|C]] og [[Java (programmeringssprog)|Java]]). Dets formål er at tillade værdien af en variabel eller et udtryk at styre flowet af programmets udførelse. I nogle programmeringssprog bliver en sætning med anderledes [[syntaks]], men samme koncept som switch-sætningen, kaldt en '''case-sætning''' eller en '''select-sætning'''.


{{IT-stub}}
{{IT-stub}}

Versionen fra 9. apr. 2012, 00:42

I programmering er en switch-sætning en slags kontrolsætning, der findes i de fleste moderne imperative programmeringssprog (f.eks. Pascal, C og Java). Dets formål er at tillade værdien af en variabel eller et udtryk at styre flowet af programmets udførelse. I nogle programmeringssprog bliver en sætning med anderledes syntaks, men samme koncept som switch-sætningen, kaldt en case-sætning eller en select-sætning.

ItalienSpire
Denne artikel relateret til Italien er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Artikelstump