Smirnoff: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Luckas-bot (diskussion | bidrag)
m r2.7.1) (Robot tilføjer zh:皇冠伏特加
Artikler (diskussion | bidrag)
m +
Linje 1: Linje 1:
[[Fil:Smirnoff vodka.jpg|thumb|Smirnoff vodka]]
[[Fil:Smirnoff vodka.jpg|thumb|Smirnoff vodka]]
'''Smirnoff Vodka''' er en type af [[vodka]]. Det er i dag det mest solgte spiritus brand i verden.{{kilde mangler|dato=Uge 26, 2010}}
'''Smirnoff Vodka''' er et [[vodka]]mærke. Det er i dag den mest solgte spiritus i verden.{{kilde mangler|dato=Uge 26, 2010}}


== Historie ==
== Historie ==
Foretagendet startes som et lille destilleri i [[Moskva]] omkring [[1860]] af [[Piotr Arsenyevich Smirnov]], hvis forældre var analfabetiske bønder.
Foretagendet startes omkring i år [[1860]] af [[Piotr Arsenyevich Smirnov]] med et lille kvalitetsdestilleri i [[Moskva]]. Han blev den første som anvendte sig af [[carbon]] i destillationsprocessen. Omkring år [[1886]] var Piotrs vodka så populær at den bruges af stort set alle destillerier.
Han var den første som filtrerede vodka gennem [[kul]]. Omkring år [[1886]] var Piotrs metode så populær, at den bruges af stort set alle destillerier.


I dag ejes Smirnoff vodka af den britiske spiritusgigant [[Diageo]]. I 2005 solgtes der cirka 225 millioner liter Smirnoff.
I dag ejes Smirnoff vodka af den britiske spiritusgigant [[Diageo]]. I 2005 solgtes der cirka 225 millioner liter Smirnoff.

Versionen fra 17. maj 2012, 15:54

Smirnoff vodka

Smirnoff Vodka er et vodkamærke. Det er i dag den mest solgte spiritus i verden.[kilde mangler]

Historie

Foretagendet startes som et lille destilleri i Moskva omkring 1860 af Piotr Arsenyevich Smirnov, hvis forældre var analfabetiske bønder. Han var den første som filtrerede vodka gennem kul. Omkring år 1886 var Piotrs metode så populær, at den bruges af stort set alle destillerier.

I dag ejes Smirnoff vodka af den britiske spiritusgigant Diageo. I 2005 solgtes der cirka 225 millioner liter Smirnoff.

Eksterne links

Wikimedia Commons har medier relateret til: