Emigrate: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
interwiki
MerlIwBot (diskussion | bidrag)
m Robot tilføjer tr:Emigrate
Linje 69: Linje 69:
[[ru:Emigrate]]
[[ru:Emigrate]]
[[sv:Emigrate]]
[[sv:Emigrate]]
[[tr:Emigrate]]
[[uk:Emigrate]]
[[uk:Emigrate]]

Versionen fra 19. maj 2012, 16:42

Emigrate er et tysk rockband dannet af Richard Z. Kruspe, som er guitarist og backupsanger i Rammstein. Richard startede bandet i 2005, da Rammstein besluttede at tage et års fri fra turne og indspilning. I mange interviews siger Richard idéen til Emigrate kom til ham i Rammsteins Mutter-periode.

Den 5. september 2006 fik modtagere af nyhedsbrevet fra Rammstein.de en invitation til Emigrates nyhedsbrev og fik chancen for at downloade sangen Wake Up samt et smuglyt på det nye album: Tre uddrag fra sange var tilgængelige; My World, Babe og Temptation. De fleste fans syntes at Babe var den bedste.[kilde mangler]

Den 21. maj 2007 åbnede Emigrate's hjemmeside, og My World var klar til, at man kunne downloade den. Videoen til My World kan ligeledes ses på hjemmesiden og vil desuden være med i limited-versionen af Emigrate's nye album. My World kan også høres på soundtracket til filmen Resident Evil: Extinction. Forløberne for denne film havde inkluderet sangene Hallelujah og Mein Teil af Rammstein på deres soundtracks.

Medlemmer

Diskografi

Album

Singler

år Titel placering Album
Tyskland Frankrig USA
2007 My World 5 3 7 Emigrate
2007 New York City 7 2 4 Emigrate

Filmografi

  • My World (færdig 2. august 11:05 MTV Tyskland) – i den video er Joey Letz, trommeslageren for at erstatte Henka Johansson og Margaux Bossieux fra New York punk-bandet Dirty Mary var guitarist.
  • New York City blev instrueret af den samme instruktør som My World.

Eksterne henvisninger