Peter Secher Schmidt: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
No edit summary
m wiki, småedit
Linje 1: Linje 1:
'''Peter Secher Schmidt''' (født [[17. marts]] [[1963]]) Skuespiller, sanger og stemmeinstruktør siden 1995 indenfor både film, teater og TV.
'''Peter Secher Schmidt''' (født [[17. marts]] [[1963]]) er en dansk [[skuespiller]], sanger og stemmeinstruktør, der siden 1995 har virket indenfor både film, teater og TV.
Har bl.a. medvirket i Tv-serierne ”Klovn” og ”Broen”, har optrådt på en række af landets teaterscener indenfor både musical- og skuespilgenren, og har gennem en lang årrække lagt stemme til utallige karakterer i diverse tegne- og dukkefilm, bl.a. Theodore i ”Alvin og de frække jordegern”, Mort i ”Madagascar”, Lenny i ”Stor Ståhaj” og Ed i tv-serien ”Ed, Edd og Eddy”. Har som stemmeinstruktør bl.a. arbejdet på tegnefilmene ”Grusomme mig”, ”Rango” og ”Lorax – skovens beskytter”.
Peter Secher Schmidt har bl.a. medvirket i [[tv-serie]]rne ''”[[Klovn (tv-serie)|Klovn]]”'' og ''”[[Broen (tv-serie)|Broen]]”'', og har optrådt på en række af landets teaterscener indenfor både [[musical]]- og skuespilgenren, og har gennem en lang årrække lagt stemme til utallige karakterer i diverse tegne- og [[dukkefilm]], bl.a. Theodore i ”[[Alvin og de frække jordegern]]”, Mort i ”[[Madagascar (film)|Madagascar]]”, Lenny i ”[[Stor Ståhaj]]” og Ed i tv-serien ”[[Ed, Edd og Eddy]]”. Har som stemmeinstruktør bl.a. arbejdet på tegnefilmene ”[[Grusomme mig]]”, ”[[Rango]]” og ”[[Lorax – skovens beskytter]]”.



{{biostub}}
{{biostub}}

Versionen fra 25. maj 2012, 07:56

Peter Secher Schmidt (født 17. marts 1963) er en dansk skuespiller, sanger og stemmeinstruktør, der siden 1995 har virket indenfor både film, teater og TV. Peter Secher Schmidt har bl.a. medvirket i tv-serierne Klovn og Broen, og har optrådt på en række af landets teaterscener indenfor både musical- og skuespilgenren, og har gennem en lang årrække lagt stemme til utallige karakterer i diverse tegne- og dukkefilm, bl.a. Theodore i ”Alvin og de frække jordegern”, Mort i ”Madagascar”, Lenny i ”Stor Ståhaj” og Ed i tv-serien ”Ed, Edd og Eddy”. Har som stemmeinstruktør bl.a. arbejdet på tegnefilmene ”Grusomme mig”, ”Rango” og ”Lorax – skovens beskytter”.

BiografiSpire
Denne biografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.