Forskel mellem versioner af "Frasier"

Spring til navigation Spring til søgning
4 bytes tilføjet ,  for 8 år siden
m
wikilink
m (r2.7.2+) (Robot ændrer bg:Фрейзър (сериал))
m (wikilink)
* '''Episode 11: Death Becomes Him''' - Frasier slæber Martin med til lægen, men får i venteværelset besked om at Martins læge netop er død efter en blodprop. Selvom Frasier ikke kendte lægen, bliver han besat af tanken om at det kunne have været ham selv.
 
* '''Episode 12: Miracle on 3rd or 4th Street''' - Julen nærmer sig, og Frasier glæder sig umådeligt meget til at holde den i selskab med sin søn Frederik og resten af familien. Da det viser sig at Frederik ikke kommer alligevel, lader Frasier sin frustration gå ud over Martin i et skænderi, og ender nu med at måtte holde juleaften på radiostationen. Senere på aftenen besøger han den lokale [[diner]], og finder her ud af, at der er både håb og hjælp at hente fra selv de laveste lag i samfundet.
 
* '''Episode 13: Guess Who's Coming to Breakfast''' - Frasier kommer ved et uheld til at nævne at Martin har en affære med en kvinde fra samme bygning som han selv bor i. Hun bliver meget pinlig berørt og Martin bliver rasende. Frasier får dårlig samvittighed og beslutter sig for live i sit radioprogram, at bede hende om at komme over til Martin samme aften. Desværre lytter de fleste andre i opgangen med og stiller sig op foran Frasiers leglighed samme aften for at vente på hun kommer. Da hun endelig kommer bliver hun skræmt over de mange mennesker og flygter tilbage til elevatoren, det lykkedes Frasier og at få Martin og ham selv ind i elevatoren for at få fred for de mange mennesker.
124.436

redigeringer

Navigationsmenu