Vredens druer: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Ny side: Vredens Druer er en roman skrevet af den amerikanske forfatter John Steinbeck og udgivet i 1939. Romanen har siden udgivelsen vundet Steinbeck flere literære priser, heriblandt [[Pu...
 
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
Vredens Druer er en roman skrevet af den amerikanske forfatter [[John Steinbeck]] og udgivet i 1939. Romanen har siden udgivelsen vundet Steinbeck flere literære priser, heriblandt [[Pulitzerprisen]] i literatur, og anses bredt for at være Steinbecks hovedværk, samt et af de største værker i det 20. århundredes.
'''''Vredens Druer''''' ("Grapes of Wrath") er en roman skrevet af den amerikanske forfatter [[John Steinbeck]] og udgivet i 1939. Romanen har siden udgivelsen vundet Steinbeck flere literære priser, heriblandt [[Pulitzerprisen]] i literatur, og anses bredt for at være Steinbecks hovedværk, samt et af de største værker i det 20. århundredes.

Versionen fra 18. aug. 2012, 12:25

Vredens Druer ("Grapes of Wrath") er en roman skrevet af den amerikanske forfatter John Steinbeck og udgivet i 1939. Romanen har siden udgivelsen vundet Steinbeck flere literære priser, heriblandt Pulitzerprisen i literatur, og anses bredt for at være Steinbecks hovedværk, samt et af de største værker i det 20. århundredes.