Brugerdiskussion:Tøndemageren/Arkiv 2: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
m
Automatisk arkivering af diskussionsside
m (Automatisk arkivering af diskussionsside)
m (Automatisk arkivering af diskussionsside)
Hej Tøndemager. Godt at se aktive folk, både på den ene og den anden måde. Vi venter lige en dags tid og ser, om der kommer andre forslag. Ellers er dit forslag til [[Portal:Sport/Månedens artikel]] da helt fint (kravene er jo ikke så store som til [[WP:UA]]). --[[Bruger:Amjaabc|Arne (Amjaabc)]] ([[Brugerdiskussion:Amjaabc|diskussion]]) 26. jun 2012, 09:34 (CEST)
:Hej Arne. Kunne jo se du efterlyste sportsartikler, og synes egentlig det er en yderst velbeskrevet artikel, i forhold til hvad en artikel som den, kan indeholde. Men glemmer helt portalen, men vil da prøve at være mere aktiv på den, så vi kan få nogle flere nomineringer og bedre sportsartikler :). mvh Tøndemageren 26. jun 2012, 11:16 (CEST)
 
== spørgsmål ==
 
Hej Tøndemageren
 
Det var en fejl og bestemt ikke et forsøg på at ødelægge referencer i kildeafsnittet. Tak for linksene til hjælpen du sendte og linket til sandkassen. Det er en syntaks jeg lige skal vænne mig til. Kan du forklare hvordan det der er skrevet lyder som reklame? Det er skrevet i et forsøg på at give et mere neutralt billede af Granhøjen og ikke lade kritik afsnittet stå alene. Jeg ahr ikke noget i mod at redigere i det jeg har skrevet, men jeg vil da meget gerne have nogle anvisninger fra en garvet bruger, som dig. :-)
 
På forhånd tak, hilsen [[Bruger:Granhojen|granhojen]].
:Hej Granhojen
:Det er helt fint at du gerne vil lave en mere nuanceret artiklen om [[Granhøjen]]. Problemet lægger i, at du har for tæt tilknytning til stedet, hvilket som oftest giver en tekst, der er farvet af de holdninger ud har til stedet. Det anbefales derfor, at du ikke skriver om stedet, da det hurtigt kan blive reklamerende. mvh Tøndemageren 20. jul 2012, 15:58 (CEST)
::Jeg vil gerne tilføje, at du er velkommen til at skrive kommentarer til teksten på [[Diskussion:Granhøjen]], og hvis du beskriver problemerne med artiklen på en fornuftig måde, kan du opnå, at en ikke-involveret bruger ændrer på teksten i henhold til dine kommentarer. Mvh. [[Bruger:Amjaabc|Arne (Amjaabc)]] ([[Brugerdiskussion:Amjaabc|diskussion]]) 20. jul 2012, 16:46 (CEST)
12.785

redigeringer

Navigationsmenu