Manden der vidste for meget (film fra 1956): Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Luckas-bot (diskussion | bidrag)
m r2.7.1) (Robot tilføjer nds:The Man Who Knew Too Much (1956)
RedBot (diskussion | bidrag)
Linje 37: Linje 37:
[[it:L'uomo che sapeva troppo (film 1956)]]
[[it:L'uomo che sapeva troppo (film 1956)]]
[[ja:知りすぎていた男]]
[[ja:知りすぎていた男]]
[[ko:나는 비밀을 알고 있다 (1956년 영화)]]
[[nds:The Man Who Knew Too Much (1956)]]
[[nds:The Man Who Knew Too Much (1956)]]
[[nl:The Man Who Knew Too Much (1956)]]
[[nl:The Man Who Knew Too Much (1956)]]

Versionen fra 24. aug. 2012, 07:42

Manden der vidste for meget (originaltitel: The Man Who Knew Too Much) er en amerikansk spændingsfilm fra 1956, produceret og instrueret af Alfred Hitchcock. Den er en genindspilning af Hitchcock's film af samme navn fra 1934. Manuskriptet er skrevet af John Michael Hayes efter en historie af Charles Bennett og Wyndham Lewis.

Filmen vandt en oscar for bedste musik. Sangen Whatever Will Be, Will Be (Que Sera, Sera) af Jan Livingston og Ray Evans blev sunget flere gange i filmen af Doris Day og toppede hitlisterne i USA og England.

Handling

Under en ferierejse i Marokko bliver Ben og Jo indblandet i en sammensværgelse hvor opgaven er et attentat på en politisk leder. Deres lille søn bliver kidnappet, for at tvinge Ben til ikke at videregive oplysninger han er kommet i besiddelse af. Eftersøgningen af deres søn bringer de fortvivlede forældre til London, hvor drengen holdes som gidsel. Klimaks finder sted i Royal Albert Hall, hvor attentatet forsøges udført.

Medvirkende

Eksterne henvisninger

AmerikanskSpire
Denne artikel om amerikansk film er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Film