Dan Ohland-Andersen: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Sætter i FD ; kosmetiske ændringer
m Retter tankestreger – burde ignorere [[ ]], {{ }} og <math> samt <gallery>
Linje 1: Linje 1:
'''Dan Tabel Ohland-Andersen''' ([[15. maj]] [[1924]], [[Gentofte]] - [[4. juli]] [[2008]], [[Farum]]) var en dansk landsholdsspiller i [[fodbold]]. Han spillede syv landskampe for det [[Danmarks fodboldslandshold|Danmark]]. Han startede karrieren som forsvarsspiller i [[KFUM]] i [[Emdrupparken]] og kom derfra til [[Akademisk Boldklub|AB]].
'''Dan Tabel Ohland-Andersen''' ([[15. maj]] [[1924]], [[Gentofte]] [[4. juli]] [[2008]], [[Farum]]) var en dansk landsholdsspiller i [[fodbold]]. Han spillede syv landskampe for det [[Danmarks fodboldslandshold|Danmark]]. Han startede karrieren som forsvarsspiller i [[KFUM]] i [[Emdrupparken]] og kom derfra til [[Akademisk Boldklub|AB]].


Han er med sine 48 års [[lærer]]gerning den som har virket længst i [[Østrigsgades Skole]]s historie.
Han er med sine 48 års [[lærer]]gerning den som har virket længst i [[Østrigsgades Skole]]s historie.

Versionen fra 6. okt. 2012, 19:06

Dan Tabel Ohland-Andersen (15. maj 1924, Gentofte4. juli 2008, Farum) var en dansk landsholdsspiller i fodbold. Han spillede syv landskampe for det Danmark. Han startede karrieren som forsvarsspiller i KFUM i Emdrupparken og kom derfra til AB.

Han er med sine 48 års lærergerning den som har virket længst i Østrigsgades Skoles historie.

FodboldSpire
Denne biografi om en fodboldspiller er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi