Spring til indhold

Live A Little, Love A Little: Forskelle mellem versioner

m
Retter tankestreger – burde ignorere [[ ]], {{ }} og <math> samt <gallery>; kosmetiske ændringer
(→‎Links: + link)
m (Retter tankestreger – burde ignorere [[ ]], {{ }} og <math> samt <gallery>; kosmetiske ændringer)
Filmen blev indspillet fra den [[13. marts]] til den [[8. maj]] 1968 og havde premiere den [[23. oktober]] 1968. Den havde dansk premiere den [[20. oktober]] [[1969]].
 
''Live A Little, Love A Little'' var den 28. i rækken af film med Elvis Presley. Filmen, hvis manuskript blev skrevet af Michael A. Hoey og Dan Greenburg på basis af Greenburgs roman "Kiss My Firm But Pliant Lips", handler om en fotograf, der efterstræbes af den noget besynderlige Bernice og hendes hund. Undervejs spiller hun sin ekskæreste og fotografen ud mod hinanden, men filmen ender dog med, at fotografen og den kønne - men besynderlige - kvinde vælger hinanden.
 
''Live A Little, Love A Little'' blev optaget i bl.a. Malibu i [[Californien]], Marineland i [[Florida]] samt i [[Hollywood]].
"A Little Less Conversation" blev i [[2001]] anvendt i filmen [[Ocean's Eleven]] og året efter opnåede den stor succes i en remixet udgave, hvor den hollandske DJ Tom Holkenborg, under kunstnernavnet Junkie XL, lavede en bearbejdet version til en reklame for "Nike". Denne blev så godt modtaget, at man valgte at udsende den som single den [[10. juni]] [[2002]], hvor den strøg lige til top på alverdens hitlister.
 
De fire sange i ''Live A Little, Love A Little'' var:
 
* "Wonderful World" (Doug Flett, Guy Fletcher)
274.384

redigeringer