Forskel mellem versioner af "Stephen Glass"

Spring til navigation Spring til søgning
4 bytes tilføjet ,  for 8 år siden
m
Retter tankestreger – burde ignorere [[ ]], {{ }} og <math> samt <gallery>
m (→‎Bedraget: wiki)
m (Retter tankestreger – burde ignorere [[ ]], {{ }} og <math> samt <gallery>)
* ''Rolling Stone'' udkommer to gange om måneden, og koncentrerer sig om [[musik]], politk og [[pop]]kulturen. Det blev grundlagt i [[1966]] af [[Jann Wenner]], der stadig er redaktør og udgiver, og musikkritikeren [[Ralph J. Gleason]].
 
* ''George'' var et lige dele politisk magasin som et livsstilsmagsin der udkom mellem [[1995]] og [[2001]]. Det blev grundlagt af [[John F. Kennedy Jr.]] og [[Michael J. Berman]]. Magasinets debut vakte en del opsigt, idet det havde modellen [[Cindy Crawford]] på forsiden - klædt på, eller klædt af om man vil, som [[George Washington]].
 
* ''Harper's Magazine'' er et amerikansk månedsmagasin, der dækker [[litteratur]], politik, [[kultur]], [[økonomi]] og [[kunst]] fra et mere progressivt og lettere [[venstreorienteret]] synspunkt. Det er efter ''Scientific American'' det ældste magasin i USA, og har godt 220.000 læsere.
* [http://www.forbes.com/2003/05/20/cx_mn_0520glasslander.html Forbes.com: The New York Times Scandal Recalls Glass Episode]
* [http://www.cbsnews.com/stories/2003/05/07/60minutes/main552819.shtml CBS NEWS: Stephen Glass: I Lied For Esteem]
* [http://www.nationalfamilies.org/prevention/glass_letter.html NFIA - National Families in Action: Letter to D.A.R.E. from Stephen Glass]
* [http://www.imdb.com/title/tt0323944/ IMDb: Shattered Glass]
 
242.767

redigeringer

Navigationsmenu