Brugerdiskussion:CarinaT: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Nyt afsnit: →‎Musik
Linje 53: Linje 53:
Hej Carina
Hej Carina
Vil du kigge på [[Slaget ved Wien]]. [http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Diskussion:Slaget_ved_Wien&action=history Her] kan du se, at Bruger:Amjaabc har nomineret den til LA. Inden den skal være Ugens artikel i uge 42, håber jeg den kan blive [[Wikipedia:Udvælgelsesprocedure for lovende artikler|udvalgt]] som LA. Jeg har arbejdet ihærdigt på artiklen, og håber den kan blive [[WP:GA]] senere. Iøvrigt ville det være fint med en [[Wikipedia:Evaluering|evaluering]] af artiklen, men jeg kan ikke finde ud af at sætte proceduren igang :( [[Bruger:PerV|mvh Per (PerV)]] ([[Brugerdiskussion:PerV|diskussion]]) 10. okt 2012, 09:24 (CEST)
Vil du kigge på [[Slaget ved Wien]]. [http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Diskussion:Slaget_ved_Wien&action=history Her] kan du se, at Bruger:Amjaabc har nomineret den til LA. Inden den skal være Ugens artikel i uge 42, håber jeg den kan blive [[Wikipedia:Udvælgelsesprocedure for lovende artikler|udvalgt]] som LA. Jeg har arbejdet ihærdigt på artiklen, og håber den kan blive [[WP:GA]] senere. Iøvrigt ville det være fint med en [[Wikipedia:Evaluering|evaluering]] af artiklen, men jeg kan ikke finde ud af at sætte proceduren igang :( [[Bruger:PerV|mvh Per (PerV)]] ([[Brugerdiskussion:PerV|diskussion]]) 10. okt 2012, 09:24 (CEST)

== Musik ==

Hej!

Jeg syntes lige, jeg ville gøre dig opmærksom på [[Wikipedia:WikiProjekt Musik|WikiProjekt Musik]]. Det er et mega-stort emne, så jeg forestiller mig at det kun bliver de allerbredeste aspekter, der vil blive koordineret i dét projekt, mens andre, mere specialiserede, projekter kigger på detaljerne. --[[Bruger:Palnatoke|Palnatoke]] ([[Brugerdiskussion:Palnatoke|diskussion]]) 11. okt 2012, 15:00 (CEST)

Versionen fra 11. okt. 2012, 15:00

Dette er CarinaT's diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til CarinaT.

Generelle råd, når du bruger brugerdiskussionssiderne:

Aktuel
Arkiv

Arkiver


12345678910

Patruljant

Med stor glæde har jeg ændret dine brugerettigheder, så du nu er patruljant :-) - Nico (diskussion) 11. jul 2012, 23:13 (CEST)

Alletiders! --CarinaT (diskussion) 12. jul 2012, 07:25 (CEST)

ismer

En isme opstår som regel omkring kunstnere og deres stilarter og er derfor ikke nødvendigvis henvist til tidsskrifter og kunstblade som sådan. De kan kun beskrive og omtale hvad der sker i den verden, som f.eks. at en ny isme er opstået. At det ikke er sket er nok et spørgsmål om hvornår det sker. Måske efter at have fundet det i Wikipedia. Wikipedia kender ikke til fortilfælde omkring begrebet, hvorfor det med et etableret galleri er helt i orden at ny isme opstår omkring udstillinger. Jeg har selv anmeldt den omtalte udstilling for Villabyerne, hvor jeg netop i 2011 omtaler den nyopståede isme. Den har altså været beskrevet i et blad. Artiklen skal ikke slettes, idet der i så tilfælde vil være tale om fortielse af et faktisk begreb. At det slutter på netop isme gør bestemt ikke begrebet ulødigt for Wikipedia. rebekkavej (Skrev Rebekkavej (diskussion • bidrag) 16. jul 2012, 18:38‎. Husk at signere dine indlæg.)

Diskuter venligst problemstillingen på Wikipedia:Sletningsforslag/Humorisme (kunst). --CarinaT (diskussion) 16. jul 2012, 18:55 (CEST)


thank you (Skrev Benji76 (diskussion • bidrag) 5. aug 2012, 12:54. Husk at signere dine indlæg.)

Ang. ny tekst om Brandts Klædefabrik

Kære CarinaT. Jeg skriver og redigerer på vegne af Brandts Klædefabrik, hvor jeg er ansat som PR-og marketingansvarlig. Den nye tekst, som jeg forsøger at sætte ind, er godkendt af Stadsarkivet Odense: Johnny Wøllekær og Jørgen Thomsen. Den nuværende tekst er fyldt med fejl og skal derfor rettes. Ring gerne til mig på 65207092. Mvh, Trine (Skrev Trine Søndergaard Hansen (diskussion • bidrag) 8. aug 2012, 13:38. Husk at signere dine indlæg.)

Se venligst, hvad jeg har skrevet til dig på din diskussionsside. Med mindre lincensen udtrykkeligt er en, der er kompatibel med, hvad der bruges på Wikipedia, eller der er tilfaldet en særlig tilladelse, kan teksten ikke kopieres. --CarinaT (diskussion) 8. aug 2012, 13:44 (CEST)

Grønland

Bemærkede din kommentar til Nuuk, og det er rigtigt, at der kunne være flere referencer. Jeg tillader mig at henlede din opmærksomhed på en anden artikel, nemlig Grønland. Jeg har nomineret den til LA efter at have udstyret den med en lang række nye referencer og i øvrigt omskrevet og udvidet artiklen betragteligt. Kan du støtte denne artikel som LA? Jeg er dog ikke sikker på, at jeg fik den renomineret korrekt, men tag et kig på den. Piginnaanilissuaq (diskussion) 9. aug 2012, 02:49 (CEST)

Hej Piginnaanilissuaq
Jeg har lige fikset din nominering, da der var en lille fejl, der fik den til at opføre sig forkert. Jeg føler dog ikke for at kigge på den nu - der ligger trods alt 31 andre kandidater i kategorien, så lad tingene gå sin vanlige gang. Jeg har selv et ton af andre projekter lige nu, og det har andre sandsynligvis også - så når nogen får lyst til at kigge på LA-kandidater, så gør de det. --CarinaT (diskussion) 9. aug 2012, 08:18 (CEST)

Evaluering

Hej CarinaT,

Bruger:Villy Fink Isaksen har gjort mig opmærksom på at du er musikkyndig. Jeg har foretaget en større udvidelse af artiklen om Frederik Magle, og har efterfølgende bedt om at få artiklen evalueret her. Hvis du er interesseret, og har tid, vil det være skønt hvis du vil evaluere den, eller bare give nogle kommentarer om dit overordnede indtryk af artiklen. Alt vil være en hjælp. Mvh, --Danmuz (diskussion) 15. aug 2012, 23:25 (CEST)

Hej Danmuz
Villy har ret:) Det ser interessant ud - jeg kigger gerne på den i løbet af ugen - har bare lige været på ferie så deraf intet svar før nu. --CarinaT (diskussion) 20. aug 2012, 13:14 (CEST)
Hej Carina, det lyder godt. Tak fordi du vil se på den! Jeg havde på fornemmelsen du nok var på ferie :) I mellemtiden kom jeg til at tænke på at artiklen manglede en kort indledning, så den har jeg lige tilføjet, samt et par andre småforbedringer. Mvh, --Danmuz (diskussion) 20. aug 2012, 14:56 (CEST)
Hej Carina, jeg har valgt at arkivere evaluerings-anmodningen for nu, og istedet nomineret artiklen til LA på baggrund af de forbedringer jeg allerede har foretaget. Når den er blevet forbedret så meget yderligere at den kan komme på tale som GA, tænker jeg at anmode om en ny evaluering. Bare til orientering :) Mvh, --Danmuz (diskussion) 18. sep 2012, 15:10 (CEST)

Evaluering Naturtyper i Danmark

Hej CarinaT,
Jeg har tilladt mig at foreslå Naturtyper i Danmark som en fremragende listeartikel. Da jeg ved, at du interesserer dig for tiltag til forbedringer af wikipedia, vil jeg være taknemmelig, hvis du kan finde tid til at give din vurdering. venlig hilsen --Rmir2 (diskussion) 2. sep 2012, 18:48 (CEST)

Chopin-artiklen

Hej CarinaT

Vil du ikke være sød at kigge forbi Diskussion:Frédéric Chopin? Mvh. Bob Collowân (diskussion) 19. sep 2012, 20:43 (CEST)

Hej Carina Vil du kigge på Slaget ved Wien. Her kan du se, at Bruger:Amjaabc har nomineret den til LA. Inden den skal være Ugens artikel i uge 42, håber jeg den kan blive udvalgt som LA. Jeg har arbejdet ihærdigt på artiklen, og håber den kan blive WP:GA senere. Iøvrigt ville det være fint med en evaluering af artiklen, men jeg kan ikke finde ud af at sætte proceduren igang :( mvh Per (PerV) (diskussion) 10. okt 2012, 09:24 (CEST)

Musik

Hej!

Jeg syntes lige, jeg ville gøre dig opmærksom på WikiProjekt Musik. Det er et mega-stort emne, så jeg forestiller mig at det kun bliver de allerbredeste aspekter, der vil blive koordineret i dét projekt, mens andre, mere specialiserede, projekter kigger på detaljerne. --Palnatoke (diskussion) 11. okt 2012, 15:00 (CEST)