GE Money Bank: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
JAnDbot (diskussion | bidrag)
m r2.7.2) (Robot fjerner en:GE Capital Bank
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
'''GE Money Bank''' er en [[bank]], der ejes af [[General Electric]]-koncernen. Banken blev etableret i [[USA]] i [[1930'erne]] og har i dag 130 mio. kunder i 55 lande verden over. GE Money Bank etablerede sig i [[Sverige]] i [[1993]] og i [[Danmark]] i [[1994]]. Den danske afdeling er en filial af det svenske GE Money Bank AB.
'''GE Money Bank''' er en [[bank]], der ejes af [[General Electric]]-koncernen. Banken blev etableret i [[USA]] i [[1930'erne]] og har i dag 130 mio. kunder i 56 lande verden over. GE Money Bank etablerede sig i [[Sverige]] i [[1993]] og i [[Danmark]] i [[1994]]. Den danske afdeling er en filial af det svenske GE Money Bank AB.


Banken specialiserer sig i finansielle ydelser og produkter som [[lån|blankolån]], [[kredit]] og betalingskort. Blandt produkterne er betalingskortet [[Acceptcard]].
Banken specialiserer sig i finansielle ydelser og produkter som [[lån|blankolån]], [[kredit]] og betalingskort. Blandt produkterne er betalingskortet [[Acceptcard]].

Versionen fra 22. okt. 2012, 10:06

GE Money Bank er en bank, der ejes af General Electric-koncernen. Banken blev etableret i USA i 1930'erne og har i dag 130 mio. kunder i 56 lande verden over. GE Money Bank etablerede sig i Sverige i 1993 og i Danmark i 1994. Den danske afdeling er en filial af det svenske GE Money Bank AB.

Banken specialiserer sig i finansielle ydelser og produkter som blankolån, kredit og betalingskort. Blandt produkterne er betalingskortet Acceptcard.

200 ansatte er beskæftiget på det danske hovedkontor, der er beliggende i Brøndby.

Eksterne henvisninger