Forskel mellem versioner af "Kraka (tænketank)"

Spring til navigation Spring til søgning
785 bytes fjernet ,  for 9 år siden
Fjerne reklame, retter til
(Fjerne reklame, retter til)
[[File:Kraka.jpg|thumb|TilføjKraka's billedtekst hernavnetræk]]
'''Fonden Kraka''' er en uafhængig tænketank oprettet i 2011, der arbejder for at fremtidssikre velfærdssamfundet i Danmark.
 
'''Fonden Kraka''' er en uafhængig tænketank oprettet i 2011, derhvis arbejderformål forer at fremtidssikre velfærdssamfundet i Danmark. Tænketanken ledes af Peter Mogensen, og består derudover af 5 økonomer og 3 studentermedhjælpere.
Krakas opgave er at pege på fagligt velfunderende og politisk realiserbare løsninger, som kan matche de udfordringer, det danske velfærdssamfund står over for i de kommende år.
 
Kraka er stiftet af Peter Mogensen og Jakob Hald, som også er direktører.
 
Fonden består desuden af 4 økonomer og 3 studenter.
 
 
Kraka vil gennem analyser på et højt fagligt niveau bidrage til den offentlige debat omkring det danske velfærdssamfund.
 
Kraka vil arbejde med en bred vifte af samfundsrelevante problemstillinger, der knytter sig til et moderne velfærdssamfund som det danske. De stræber efter, at disse er relevante i forhold til den aktuelle politiske debat.
 
Kraka vil gennem den offentlige debat og en tæt kontakt til det politiske miljø søge indflydelse og forståelse for de løsningsforslag, der udarbejdes i Kraka-regi.
 
Fonden sponsoreres blandt andet af [[Landbrug & Fødevarer]] og den internationale servicekoncern [[Falck]].
 
==Forskerpanel==
Der er hos Kraka tilknyttet et forskerpanel bestående af bl.a.
*Peter Birch Sørensen
*Nina Smith
*Torben M. Andersen
 
 
Forskerpanelets rolle er først og fremmest at bidrage med input til og kritik af Krakas analyser med henblik på at sikre så høj en faglig kvalitet som mulig.
 
 
== Ekstern henvisning ==

Navigationsmenu