Maarten van Dulm: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Retter tankestreger – burde ignorere [[ ]], {{ }} og <math> samt <gallery>
linkfix
Linje 7: Linje 7:
'''Maarten Hendrik van Dulm''' ([[4. august]] [[1879]] i [[Arnhem]] – [[25. april]] [[1949]] i [[Wassenaar]]) var en [[nederlandsk]] [[fægter]] som deltog i [[de olympiske lege]] [[Sommer-OL 1924|1924]] i [[Paris]].
'''Maarten Hendrik van Dulm''' ([[4. august]] [[1879]] i [[Arnhem]] – [[25. april]] [[1949]] i [[Wassenaar]]) var en [[nederlandsk]] [[fægter]] som deltog i [[de olympiske lege]] [[Sommer-OL 1924|1924]] i [[Paris]].


Van Dulm vandt en bronzemedalje i [[fægtning]] under [[sommer-OL 1924]] i [[Paris]]<ref>http://www.databaseolympics.com/players/playerpage.htm?ilkid=VANDUMAA01 {{en sprog}}</ref> <ref>http://www.sports-reference.com/olympics/athletes/va/maarten-van-dulm-1.html {{en sprog}}</ref>. Han var med på det [[Nederland|nederlandske]] hold som kom på en tredjeplads i holdkonkurrencen i [[sabel]] efter [[Ungarn]] og [[Italien]]. De andre på holdet var [[Jetze Doorman]], [[Adrianus de Jong]], [[Hendrik Scherpenhuizen]], [[Jan van der Weil]] og [[Henri Wijnoldij-Daniels]].
Van Dulm vandt en bronzemedalje i [[fægtning]] under [[sommer-OL 1924]] i [[Paris]]<ref>http://www.databaseolympics.com/players/playerpage.htm?ilkid=VANDUMAA01 {{en sprog}}</ref> <ref>http://www.sports-reference.com/olympics/athletes/va/maarten-van-dulm-1.html {{en sprog}}</ref>. Han var med på det [[Nederland|nederlandske]] hold som kom på en tredjeplads i holdkonkurrencen i [[sabel]] efter [[Ungarn]] og [[Italien]]. De andre på holdet var [[Jetze Doorman]], [[Arie de Jong (fægter)|Adrianus de Jong]], [[Hendrik Scherpenhuizen]], [[Jan van der Weil]] og [[Henri Wijnoldij-Daniels]].


== Kilder ==
== Kilder ==

Versionen fra 11. nov. 2012, 21:53

Medaljeoversigt
Deltager for Nederlandene
Fægtning
Olympiske Lege
Bronze 1924 i Paris Holdkonkurrencen i sabel

Maarten Hendrik van Dulm (4. august 1879 i Arnhem25. april 1949 i Wassenaar) var en nederlandsk fægter som deltog i de olympiske lege 1924 i Paris.

Van Dulm vandt en bronzemedalje i fægtning under sommer-OL 1924 i Paris[1] [2]. Han var med på det nederlandske hold som kom på en tredjeplads i holdkonkurrencen i sabel efter Ungarn og Italien. De andre på holdet var Jetze Doorman, Adrianus de Jong, Hendrik Scherpenhuizen, Jan van der Weil og Henri Wijnoldij-Daniels.

Kilder

FægterSpire
Denne biografi om en fægter er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Artikelstump