Forskel mellem versioner af "Brugerdiskussion:Philaweb"

Spring til navigation Spring til søgning
m
m (→‎Kategorier: syntaks)
:Det var da så lidt. Det kan hurtigt blive uoverskueligt med de kategorier, hvis de ikke samles under topkategorier. [[Bruger:Philaweb|Philaweb]] 13. dec 2012, 15:44 (CET)
::Det er rigtig fint, at du rydder lidt op i mine nye artikler, som ikke altid har den kvalitet, jeg ellers plejer at sikre, fordi der er julequizz. 5 gange har omhyggelighed kostet dyrebare points, fordi en af konkurrenterne smed en stub på banen, mens jeg sad og kogede med en "flot" oversættelse. Blot for at forklare, hvorfor der er "missere" ind i mellem. Men [[Bruger:Gevin]]s bidrag kunne også trænge til et serviceeftersyn!!--[[Bruger:Ramloser|Ramloser]] ([[Brugerdiskussion:Ramloser|diskussion]]) 14. dec 2012, 00:13 (CET)
:::Kender godt problemstillingen – deltog selv sidste år. Har kigget flere artikler igennem, ikke kun dine, og jeg tager kun dem der interesserer mig hvad emne angår. Ja, man skal være tidligt ude i julequizzen, og et godt fif er at gøre stubben så kort som mulig fra begyndelsen, og så udvide bagefter. Da jeg ikke tænker at deltage selv i julequizzen, ønsker jeg god fortsættelse. [[Bruger:Philaweb|Philaweb]] 14. dec 2012, 00:19 (CET)
11.924

redigeringer

Navigationsmenu