Edward Aroutounjan: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Fjernede Kategori:Armenere; Tilføjede Kategori:Personer fra Jerevan ved hjælp af Hotcat
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
'''Edward Aroutounjan''' (født [[18. marts]] [[1988]] i [[Jerevan]], [[Armenien]]) er en [[danmark|dansk]]/[[armenien|armensk]] [[crooner]], der i 2008 deltog i DR's talentshow [[Talent 2008]], hvor han gik videre til semifinalen. Han kommer fra [[Næstved]] og har undervist på skoler i Næstved, blandt andet i musik, på [[Kalbyrisskolen]].
'''Edward Aroutounjan''' (født [[18. marts]] [[1988]] i [[Jerevan]], [[Armenske SSR]], [[Sovjetunionen]]) er en [[danmark|dansk]]/[[armenien|armensk]] [[crooner]], der i 2008 deltog i [[DR]]'s talentshow [[Talent 2008]], hvor han gik videre til semifinalen. Han kommer fra [[Næstved]] og har undervist på skoler i Næstved, blandt andet i musik, på [[Kalbyrisskolen]].


== Eksterne henvisninger ==
== Eksterne henvisninger ==

Versionen fra 16. dec. 2012, 01:30

Edward Aroutounjan (født 18. marts 1988 i Jerevan, Armenske SSR, Sovjetunionen) er en dansk/armensk crooner, der i 2008 deltog i DR's talentshow Talent 2008, hvor han gik videre til semifinalen. Han kommer fra Næstved og har undervist på skoler i Næstved, blandt andet i musik, på Kalbyrisskolen.

Eksterne henvisninger

SangerSpire
Denne sangerartikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi