Forskel mellem versioner af "Brugerdiskussion:CarinaT"

Spring til navigation Spring til søgning
m
→‎Chopin-artiklen: Linkrettelse
m (→‎Chopin-artiklen: Linkrettelse)
:Undskyld til dig også - jeg ved, jeg havde lovet at hjælpe, men ligepludselig vendte min tidsplan på hovedet... Kan se artiklen er blevet GA i mellemtiden - tror nu alligevel jeg vil kigge den igennem på et tidspunkt (de kan jo altid blive bedre de artikler). --[[Bruger:CarinaT|CarinaT]] ([[Brugerdiskussion:CarinaT|diskussion]]) 17. dec 2012, 07:56 (CET)
::Helt i orden :-) Ja, der er sket ret meget på den siden da. Meget af det oprindelige indhold er blevet fordelt på underartikler, og vores alle sammens kære korrekturlæser [[Speciel:Bidrag/77.215.143.98|77.215.143.98]] har læst den grundigt igennem og rettet mange af formuleringerne. Desuden er der kommet en enkelt afspilningsmenu. Måske ville det gøre godt med nogle flere?
::Derudover har [[Bruger:Danmuz|Danmuz]] påpeget, at nogle af underafsnittene i afsnittet "Værker" virker lidt fragmentariske - du kan se vores diskussion [[Wikipedia:Evaluering/2012#Frédéric Chopin/Arkiv1|her]]. Jeg kan godt selv se problematikken, men umiddelbart er det svært at finde på mere at skrive generelt om impromptuerne og fantasien, berceusen og barkarolen.
::Endelig er der det forhold, at det sidste afsnit - "Versionsforskelle" - ikke har nogen referencer. Jeg har oversat fra engelsk Wikipedia, hvor de er opmærksomme på det samme problem. Hvis der ikke kan fremskaffes referencer, bør afsnittet måske slettes helt?
::Din hjælp er mere end velkommen! Det kunne være fantastisk, hvis artiklen i nær fremtid kunne nomineres til fremragende artikel. Mvh. [[Bruger:Bob Collowân|Bob Collowân]] ([[Brugerdiskussion:Bob Collowân|diskussion]]) 20. dec 2012, 22:42 (CET)

Navigationsmenu