Bruger:Dannebrog Spy: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
→‎Undersider: To ud og en ind
Opdateret
Linje 1: Linje 1:
{{babel|da|en-2|de-2|}}
{{babel|da|en-2|de-2|ja-1}}
Hej og velkommen til min brugerside.
Hej og velkommen til min brugerside.


Undertegnede er en ung mand fra [[Østerbro (København)|Østerbro]] i [[København]], hvor jeg boet lige siden, jeg kom til verden i [[1982]]. Jeg interesserer mig bla.a. for [[jernbane]]r, [[sporvej]]e, [[historie]], [[manga]] og [[anime]]. En række andre mere eller mindre beslægtede emner bliver dog også berørt i min færden her på Wikipedia, ligesom almindeligt sorteringsarbejde og diskussionsdeltagelse også er noget jeg gør det en del i. Indimellem supplerer jeg dog også med illustrationer, da fotografering er en anden stor hobby for mig.
Undertegnede er en ung mand fra [[Østerbro]] i [[København]], hvor jeg boet lige siden, jeg kom til verden i [[1982]]. Jeg interesserer mig bla.a. for [[jernbane]]r, [[sporvej]]e, [[historie]], [[manga]] og [[anime]], idet en række andre mere eller mindre beslægtede emner dog også bliver berørt i min færden her på Wikipedia. En af mine store hobbyer er desuden fotografering, hvorfor jeg jævnt hen bidrager med nye illustrationer til billededatabasen [[Wikimedia Commons]]. Tog, sporvogne og busser fylder en del her, men det er også blevet til billeder af talrige gader på især Østerbro og i [[Indre By]]. En serie med kortskitser med danske jernbanestrækninger er det også blevet til.

Noget jeg bruger en del tid på er de interne sider, hvor jeg bidrager med forklaringer og uddybninger. Store dele af [[Hjælp:Øvrige spørgsmål]] og [[Hjælp:Ordliste]] er således skrevet af undertegnede, ligesom jeg har haft fingrene i flere [[Wikipedia:Politikker og normer|politikker og normer]]. Derudover er det som regel mig, der hver eller hveranden måned arkiverer diskussionerne på [[Wikipedia:Landsbybrønden]].

Har du spørgsmål eller andet på hjerte, er du velkommen til at skrive et indlæg på brugerdiskussionsside. Dette gælder naturligvis også, hvis der er noget, du gerne vil have fotograferet.


== Gode råd ==
== Gode råd ==

Versionen fra 1. jan. 2013, 18:02

Babel
daDenne bruger har dansk som modersmål
en-2This user can contribute with an intermediate level of English
de-2Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
ja-1この利用者は初級日本語ができます。
Brugere efter sprog

Hej og velkommen til min brugerside.

Undertegnede er en ung mand fra Østerbro i København, hvor jeg boet lige siden, jeg kom til verden i 1982. Jeg interesserer mig bla.a. for jernbaner, sporveje, historie, manga og anime, idet en række andre mere eller mindre beslægtede emner dog også bliver berørt i min færden her på Wikipedia. En af mine store hobbyer er desuden fotografering, hvorfor jeg jævnt hen bidrager med nye illustrationer til billededatabasen Wikimedia Commons. Tog, sporvogne og busser fylder en del her, men det er også blevet til billeder af talrige gader på især Østerbro og i Indre By. En serie med kortskitser med danske jernbanestrækninger er det også blevet til.

Noget jeg bruger en del tid på er de interne sider, hvor jeg bidrager med forklaringer og uddybninger. Store dele af Hjælp:Øvrige spørgsmål og Hjælp:Ordliste er således skrevet af undertegnede, ligesom jeg har haft fingrene i flere politikker og normer. Derudover er det som regel mig, der hver eller hveranden måned arkiverer diskussionerne på Wikipedia:Landsbybrønden.

Har du spørgsmål eller andet på hjerte, er du velkommen til at skrive et indlæg på brugerdiskussionsside. Dette gælder naturligvis også, hvis der er noget, du gerne vil have fotograferet.

Gode råd

Lidt blandede gode råd til nybegyndere såvel som garvede: Bruger:Dannebrog Spy/Gode råd

Suppleringer modtages gerne.

Undersider

Kontorassistent søger job

Ikke Wikipedia-relateret men har du, eller nogen du kender, brug for en medarbejder til kontor, arkiv, bibliotek eller lignende i Københavnsområdet er jeg meget interesseret.

Mit brugernavn

Mit rigtige navn er Leif Jørgensen. Her på Wikipedia går jeg imidlertid under brugernavnet Dannebrog Spy. Dette sprogligt sammenblandede navn har en forklaring:

Da jeg i maj 2006 startede her på Wikipedia, havde jeg fået det indtryk, at man ikke brugte rigtige navne som brugernavne. På et par amerikanske "spion"-relaterede Internetfora (TSPA og WOOHP), hvor dette tilsvarende var tilfældet, havde jeg imidlertid i forvejen brugernavnet Dannebrog Spy. Det var inspireret af en andens brugernavn, Union Jack Spy. Jeg valgte så at genbruge navnet Dannebrog Spy her på Wikipedia dels for ikke at skulle bakse med flere brugernavne end højst nødvendigt og dels for at signalisere, at jeg - i overført betydning - betragter verden med spionens briller - dvs. vurderende, beskrivende og tænksomt. Jeg kunne også have valgt brugernavnet Le If El Mouharem Bay, som jeg har fra et dansk Internetforum (FisseFisseFezFez), men det kunne give anledning til unødige misforståelser om min nationalitet.

Efterhånden blev jo dog klar over, at rigtige navne dog udmærket går an på Wikipedia. Havde jeg været klar over det, ville jeg have benyttet mit mest benyttede brugernavn, Jørgensen, men nu var det ligesom forsent. Senere har jeg så genbrugt brugernavnet Dannebrog Spy på engelsk Wikipedia og commons, hvor det jo kan være nok så nyttigt at signalisere min nationalitet. Af erfaring ved jeg nemlig, at folk ikke nødvendigvis tjekker den slags pr. automatik.

WikiProject S-tog Denne bruger deltager i WikiProjekt S-tog.
WikiProject Jernbaner Denne bruger deltager i WikiProjekt Jernbaner.


Denne bruger har en brugersideWikimedia Commons.